Ποινικές διώξεις στους αστυνομικούς

 Ποινικές διώξεις στους αστυνομικούς

 

Ποινική δίωξη για μη σκοπούμενη βάρια σωματική βλάβη σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε ο εισαγγελέας Ηρακλείου σε βάρος των δυο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που συνελήφθησαν μετά την μοιραία καταδίωξη των δυο νεαρών χτες το βράδυ στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.

Αύριο το πρωί, στις 11 αναμένεται να βρεθούν ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν. Οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο όπου παραμένουν υπό κράτηση. 

Εν τω μεταξύ δύσκολες ώρες περνούν έξω από τη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ οι οικογένειες των δυο νεαρών που παλεύουν για τη ζωή τους έχοντας υποστεί βαριά τραύματα μετά το τροχαίο στην παραλιακή. Στο νοσοκομείο έχουν σπεύσει συγγενείς και φίλοι των δυο παιδιών με τους γιατρούς να παραμένουν επιφυλακτικοί τονίζοντας ότι τα πρώτα 24ωρα παραμένουν κρίσιμα για την εξέλιξη της υγείας τους. 

 

 Θυμίζουμε ότι όλα ξεκίνησαν το προηγούμενο βράδυ όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν γαι έλεγχο το μηχανάκι με δύο νεαρούς, ηλικίας 16 και 19 ετών.

Το μηχανάκι δεν είχε πινακίδες, γι΄αυτό και οι νεαροί δεν σταμάτησαν. Έτσι ακριβώς ξεκίνησε η καταδίωξη στην πόλη του Ηρακλείου.

 Οι νεαροί, όμως, έπεσαν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά και να νοσηλεύονται στην ομάδα εντατικής θεραπείας.

 

Πηγή: prismanews.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ