Πνίγηκαν για να σώσουν αγριόχοιρο

Πνίγηκαν για να σώσουν αγριόχοιρο!

Τραγικό θάνατο πέφτοντας σε φρεάτιο βρήκαν το απόγευμα της Παρασκευής δύο νέοι άνθρωποι σε χοιροστάσιο στην περιοχή Τεμπλόνι της Κέρκυρας.

Οι δύο εργάτες στο χοιροστάσιο αντιλήφθηκαν ότι ένα από τα ζώα είχε παγιδευτεί και ενώ προσπαθούσαν να το απεγκλωβίσουν, η σχάρα του φρεατίου έφυγε από τη θέση της, τους χτύπησε και τους έριξε μέσα.

Σύμφωνα με τη νεκροψία, ο θάνατος επήλθε «συνέπεια πνιγμονής από απόφραξη αεροφόρων οδών» εξαιτίας και της λάσπης από τις ακαθαρσίες των ζώων. Όμως τα θύματα φέρουν και κακώσεις στο πίσω μέρος του σώματός τους, γεγονός που ενδεχομένως δείχνει αντανακλαστικό χτύπημα στους εργάτες από αγριόχοιρο που υπήρχε στο εκτροφείο.

Σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις, οι εργάτες προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν το ζώο και πάνω στην απόπειρα να το βοηθήσουν πιθανολογείται ότι δέχτηκαν χτύπημα από το ζωντανό που τους συμπαρέσυρε στο φρεάτιο, με αποτέλεσμα να χάσουν τις αισθήσεις τους και να πνιγούν.

Ο ιατροδικαστής έχει παραγγέιλει τοξικολογική εξέταση, για να διαπιστωθεί εάν υπήρξαν αναθυμιάσεις από την αποχέτευση που μπορεί να συνέτειναν στην αναισθησία και τελικώς στον θάνατο των εργατών.

 

Πηγή: Δημοκρατία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ