Πήλιο: Πυροβόλησε στο κεφάλι τον φίλο του κατά τη διάρκεια κυνηγιού – Μάχη για την ζωή του δίνει ο 33χρονος

Μάχη για την ζωή του δίνει ένας 33χρονος άνδρας, ο οποίος πυροβολήθηκε από φίλο του, κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριογούρουνων στην περιοχή Πρόπαν, στο Πήλιο.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου (2/12), όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα TheNewspaper.gr. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φίλος του 33χρονου τον πυροβόλησε από απροσεξία και τον τραυμάτισε σοβαρά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 33χρονος φέρεται να μετακινήθηκε από την θέση του και ο φίλος του εκτίμησε ότι η κίνηση που είδε στα φυλλώματα οφειλόταν στην ύπαρξη θηράματος, με αποτέλεσμα να στοχεύσει προς τα εκεί και η σφαίρα να βρει το θύμα στο κεφάλι και συγκεκριμένα στον κρόταφο.

Ο 33χρονος μεταφέρθηκε στο «δέλτα» Αργαλαστή με τζιπ και εκεί παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη. Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί εάν οι δύο κυνηγοί φορούσαν προστατευτικά γιλέκα για να εντοπίζονται εύκολα και να μην κινδυνεύουν. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό τμήμα Ν. Πηλίου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ