Φρίκη: Παρίστανε την 14χρονη για να αποπλανήσει μαθητές γυμνασίου

Σάλος στη Φλόριντα των ΗΠΑ, με την υπόθεση μίας γυναίκας η οποία προσποιήθηκε ότι ήταν ένα 14χρονο παιδί για να αποπλανήσει μαθητές γυμνασίου, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία την Παρασκευή.

Η Alyssa Ann Zinger, 22 ετών, συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα επειδή φέρεται να έχει εμπλακεί σε τουλάχιστον 30 σεξουαλικές πράξεις με τουλάχιστον έναν μαθητή και να έχει στείλει ακατάλληλα βίντεο σε πολλούς άλλους.

«Είναι ανησυχητικό να βλέπεις έναν ενήλικα να εκμεταλλεύεται ένα παιδί και να το αποπλανεί», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Τάμπα, Λι Μπέρκαου.

«Όποιος μπορεί να έχει πέσει θύμα της Zinger’s, τον ενθαρρύνουμε να εμφανιστεί. Το Αστυνομικό Τμήμα της Τάμπα θα σας υποστηρίξει και θα διασφαλίσει πως η Ζίνγκερ δεν θα προκαλέσει πρόσθετη ζημιά σε εσάς ή σε άλλους».

Η Zinger φέρεται να κατασκεύασε μία ψεύτικη περσόνα και να επικοινώνησε με τα θύματά της μέσα από πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως το Snapchat, σύμφωνα με ένταλμα έρευνας που επικαλείται η TampaBay.com.

Πώς εξαπάτησε τα θύματά της

Πολλά θύματα, που φοιτούσαν στο Γυμνάσιο Γουίλσον στη γειτονιά του Χάιντ Παρκ της Τάμπα, είπαν στην αστυνομία ότι πίστευαν ότι η Ζίνγκερ ήταν στην ηλικία τους, αλλά έκανε κατ’ οίκον εκπαίδευση.

«Πιστεύεται ότι υπάρχουν και άλλα θύματα», είπε η αστυνομία της Τάμπα. Η κατηγορούμενη φέρεται να ξεκίνησε μια σεξουαλική σχέση με ένα από τα θύματα τον Μάιο, η οποία διήρκεσε μέχρι τον Σεπτέμβριο, αναφέρει το ένταλμα.

Το θύμα – ένα αγόρι ηλικίας μεταξύ 12 και 15 ετών – είπε στην αστυνομία ότι το ζευγάρι έκανε σεξ πολλές φορές και ότι η Zinger του έστειλε αποκαλυπτικές φωτογραφίες και βίντεο.

Ένας άλλος είπε ότι η Zinger έστειλε ένα βίντεο με ερωτικές πράξεις σε πολλά παιδιά μέσω του Snapchat.  Η Zinger φέρεται να παραδέχτηκε σε ένα θύμα ότι είχε συμμετάσχει σε σεξουαλικές δραστηριότητες με άλλους ανηλίκους.

Είχε συλληφθεί για κλοπή

Η κατηγορούμενη και ένα από τα παιδιά συνελήφθησαν να κλέβουν από ένα κατάστημα τον Ιούλιο, σύμφωνα με τα έγγραφα. Η γυναίκα φέρεται ότι προσπάθησε να κρατήσει μυστική την ταυτότητά της ενώ ήταν μπροστά ο ανήλικος, λέγοντας σε έναν αστυνομικό ότι γεννήθηκε το 2009, ένα ψέμα που ο αστυνομικός δεν μπόρεσε να επαληθεύσει.

Ο αξιωματικός επιβεβαίωσε ότι η μόνη γυναίκα με το όνομα Alyssa Ann Zinger για την οποία μπορούσε να βρει πληροφορίες γεννήθηκε το 2001.

Σε μια απελπισμένη προσπάθεια εξαπάτησης, η Zinger ισχυρίστηκε ότι είχε μια ετεροθαλή αδελφή με το ίδιο όνομα, σύμφωνα με το ένταλμα.

Η αστυνομία ερευνούσε την Zinger για περίπου έναν χρόνο, σύμφωνα με το ένταλμα.

Ο αξιωματικός αργότερα αποκάλυψε τα ψέματά της ζητώντας πιστοποιητικά και έγγραφα από το σχολείο και την απασχόλησή της, ενώ επικοινώνησε και με τους εργοδότες της στο Tampa Publix, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι ήταν ενήλικη.

Ένα από τα θύματά της μίλησε για την φερόμενη ανάρμοστη συμπεριφορά της Zinger μόλις τρεις μήνες αργότερα.

Η Zinger κατηγορήθηκε για άσεμνες πράξεις και παρενόχληση ανηλίκου, ηλικίας μεταξύ 12 και 15 ετών, σύμφωνα με τη δικογραφία.  Δήλωσε αθώα για τις κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερη  αφού κάλυψε την εγγύηση των 7.500 δολαρίων για κάθε κατηγορία κακουργήματος δεύτερου βαθμού.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ