Πήγε να δει ταινία, αλλά το τρέιλερ ήταν… πρόταση γάμου – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε μία γυναίκα από το Ρέθυμνο αφού ένα βράδυ στον κινηματογράφο μετατράπηκε στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής της.

Η νεαρή γυναίκα πήγε ανυποψίαστη να παρακολουθήσει μια ταινία στο σινεμά και βρέθηκε να είναι το επίκεντρο της κινηματογραφικής αίθουσας, αφού ο σύντροφός της επέλεξε να της κάνει πρόταση γάμου μέσα από το… κινηματογραφικό πανί.

Ο άντρας επέλεξε μία κινηματογραφική ιδέα για να κάνει πρόταση γάμου το βράδυ της Τετάρτης, λίγο πριν την έναρξη της βραδινής προβολής.

Η γυναίκα φθάνει στον κινηματογράφο μαζί με την παρέα της και παίρνει θέση για να παρακολουθήσει την ταινία, παντελώς ανυποψίαστη και μη έχοντας ιδέα για το τι της είχε ετοιμάσει ο σύντροφός της, ενώ στην αίθουσα βρίσκονταν ήδη και συγγενείς του ζευγαριού.

Τα φώτα σβήνουν, η προβολή αρχίζει με το κινηματογραφικό σήμα της εταιρείας παραγωγής της ταινίας και στη συνέχεια παίζουν πλάνα από μία ταινία που είχε επιλέξει ο άντρας του ζευγαριού, και όλα μοιάζουν φυσιολογικά.

Μέσα σε λίγα λεπτά τα πλάνα αλλάζουν, εμφανίζεται ο άντρας και απευθύνει πρόταση στην τυχερή γυναίκα να γίνει σύντροφος του για όλη τους τη ζωή.

Έκπληξη, συγκίνηση και χαρά για την ανυποψίαστη γυναίκα που στο μεταξύ είχε πλησιάσει ο άντρας με το δακτυλίδι και την ανθοδέσμη στα χέρια.

Η συγκινημένη γυναίκα λέει το επίσημο «ναι» στον καλό της εν μέσω χειροκροτημάτων και ευχών από τους επίσης ανυποψίαστους παριστάμενους θεατές τη στιγμή που πέφτουν μπαλόνια και καρδούλες από ψηλά.

Αγκαλιές φιλιά και χαρά σε μία πολύ σημαντική στιγμή του ζευγαριού και «τίτλοι τέλους» για την πρόταση γάμου για να αρχίσει η προβολή της ταινίας μέσα σε ένα ήδη συγκινησιακά χαρούμενα φορτισμένο κλίμα.

Πηγή: cretalive.gr

Διαβάστε επίσης:

Ένας από τους 7 πλουσιότερους Έλληνες των ΗΠΑ

4 αναλλοίωτοι προορισμοί στην Ελλάδα

Οι 5 κρυμμένοι “θησαυροί” των ελληνικών νησιών

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ