Πιερία: Τι λέει ο γυμνασιάρχης για την αρπαγή του από τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»

Για την πρωτοφανή επίθεση που δέχτηκε και την αρπαγή του από τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» μίλησε στη εκπομπή “Tlive” ο γυμνασιάρχης Αιγινίου.

Το πρωτοφανές περιστατικό διαδραματίστηκε το πρωί της Παρασκευής, σε σχολείο της Πιερίας, όταν οι αυτοαποκαλούμενοι “Θεματοφύλακες του Συντάγματος” άρπαξαν τον γυμνασιάρχη Αιγινίου, τον συνέλαβαν και τον παρέδωσαν στις αστυνομικές Αρχές.

«Με στρίμωξαν στην είσοδο του λυκείου, ενώ εγώ είχα το κινητό στο χέρι και έπαιρνα τηλέφωνο την αστυνομία και μιλούσα μαζί της. Προσπάθησαν εκβιαστικά με τη χρήση βίας να μου βάλουν χειροπέδες. Μετά από αντίσταση κάποιων λεπτών μου πέρασαν χειροπέδες, με φόρτωσαν σε ένα αυτοκίνητο και με πήγαν στην αστυνομία.

Ήταν παραπάνω, αλλά αυτοί που με περικύκλωσαν ήταν 6 με 7 άτομα, με στρίμωξαν σε μια γωνία στην είσοδο του σχολείου και όρμηξαν εναντίον μου. Κράτησαν τα χέρια πίσω για να μου βάλουν τις χειροπέδες. Με πίεσαν προς τα κάτω και μου έκαναν κεφαλοκλίδωμα… Όλα αυτά βία δεν είναι;» δήλωσε ο γυμνασιάρχης Αιγινίου

Ο διευθυντής του σχολείου με μώλωπες στα χέρια μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο κέντρο υγείας της περιοχής και είναι καλά στην υγεία του.

Πιερία: Τι είπε στους αστυνομικούς ο γυμνασιάρχης

Τα όσα διαδραματίστηκαν το πρωί της Παρασκευής στο σχολείο στην Πιερία, περιγράφονται με κάθε λεπτομέρεια από το γυμνασιάρχη στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς.

«Είδα κάτι περίεργους έξω από το σχολείο και μπήκα στο κτίριο από άλλη είσοδο. Ξαφνικά βλέπω από το προαύλιο να πηδάνε τα κάγκελα και να μπαίνουν στο σχολείο. Τρεις από αυτούς με έριξαν κάτω και μου πέρασαν χειροπέδες. Αντιστάθηκα όσο μπορούσα. Με τις χειροπέδες με έβαλα στο αυτοκίνητο και μου έλεγαν “εμείς θα κάνουμε αυτό που δεν έκαναν οι επίσημοι φορείς. Σε συλλάβαμε και θα σε πάμε στην αστυνομία”» κατέθεσε ο γυμνασιάρχης στους αστυνομικούς.

Πιερία: Τι είπαν οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» στους αστυνομικούς

«Σαν φέραμε τον διευθυντή του σχολείου. Αφού δεν τον συλλαμβάνετε εσείς, τον συλλάβαμε εμείς» είπαν τα μέλη της αυτοαποκαλούμενης ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» στους αστυνομικούς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ