Φωτογραφίες από το σημείο που αυτοπυρπολήθηκε ο 35χρονος

Φωτογραφίες από το σημείο που αυτοπυρπολήθηκε ο 35χρονος 

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Αθηνών ο 35χρονος άνδρας που λίγο μετά τις 10 το πρωί αυτοπυρπολήθηκε στην οδό Αναπαύσεως στα Βριλήσσια. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς με τους θεράποντες ιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Όλα ξεκίνησαν όταν έξω από το πάρκο του Ναυτικού μια νεαρή κοπέλα είδε τον άντρα πεσμένο στο πεζοδρόμιο μέσα στις φλόγες. Σοκαρισμένη κατευθύνθηκε σε μια παραπλήσια καντίνα και ζήτησε να καλέσουν άμεσα το ΕΚΑΒ και την πυροσβεστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας περιλούστηκε με ένα μπιτόνι βενζίνη, το οποίο πιθανότατα είχε προμηθευτεί από βενζινάδικο που βρίσκεται στην περιοχή.

Περίπου πέντε άτομα κατευθύνθηκαν προς τον άνδρα που είχε αυτοπυρποληθεί βλέποντάς τον να σφαδάζει από τους πόνους χωρίς όμως να μπορούν να κάνουν κάτι για να τον βοηθήσουν. Όπως λένε στο enikos.gr, ο 35χρονος ήταν γυμνός καθώς τα ρούχα του είχαν καεί και έφερε εγκαύματα στο κεφάλι και κυρίως στο πάνω μέρος του σώματός του.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, πλήρωμα του ΕΚΑΒ και πυροσβεστική. Με αστραπιαίες κινήσεις οι τραυματιοφορείς διακόμισαν τον άνδρα στο ΓΚΑ ο οποίος είχε ακόμη τις αισθήσεις του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τί οδήγησε τον άνδρα στην απόφαση αυτή.

Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση από την Αστυνομία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ