ΦΩΤΟ-Λαμία-Αυτοκίνητο “εμβόλισε” δυο μηχανάκια

ΦΩΤΟ-Λαμία-Αυτοκίνητο “εμβόλισε” δυο μηχανάκια

Το σοβαρό τροχαίο έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στη γνωστή διασταύρωση καρμανιόλα, στη συμβολή των οδών Λ. Ελευθερίας και Αμφικτυόνων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα δυο μηχανάκια κινούνταν επί της Λεωφόρου Ελευθερίας, με κατεύθυνση από Άμπλιανη προς Παγκράτι.

Ο 38χρονος οδηγός του μπλε Toyota, που ανέβαινε την Αμφικτυόνων, δεν είδε το STOP με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τα δυο μηχανάκια.

Στο ένα μηχανάκι επέβαιναν δυο αδέλφια και στο άλλο μόνος του νεαρός.

Στο σημείο επικράτησε πανικός και τα τρία άτομα διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ευτυχώς δεν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός.

Σύμφωνα με μαρτυρίες μετά τη σύγκρουση ο 38χρονος οδηγός του αυτοκίνητου σταμάτησε για λίγο και στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο.

Ένας άλλος οδηγός, που είδε όλο το περιστατικό τον ακολούθησε και τον σταμάτησε λίγο πιο πάνω κοντά στη συμβολή των οδών Αμφικτυόνων και Κύπρου.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ ο οδηγός επέστρεψε στο σημείο κλαίγοντας και φανερά σοκαρισμένος, ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν εγκατέλειψε το σημείο, αλλά ότι έψαχνε την αστυνομία.

Ο 38χρονος οδηγήθηκε μαζί με το αυτοκίνητο στο αστυνομικό μέγαρο στη Λαμία, ενώ προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Πηγή: lamiareport.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ