Πετρούπολη: Τα πρώτα λόγια της 15χρονης που έπεσε από μεγάλο ύψος

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν στην Πετρούπολη, το απόγευμα της Κυριακής, όταν μία 15χρονη έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος.

Η ανήλικη βρισκόταν με φίλους της στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στον γκρεμό από ύψος περίπου 15 μέτρων.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ για να βοηθήσουν το κορίτσι και να πάρουν καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες για το πώς συνέβη το περιστατικό.

Τα πρώτα λόγια της 15χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το mega, όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν την 15χρονη τι συνέβη και πώς προκλήθηκε το ατύχημα, εκείνη απάντησε: “Δεν μπορώ να σας πω”.

Η 15χρονη διακομίστηκε στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, δεν κινδυνεύει η ζωή της, ωστόσο έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα στα χέρια και τα πόδια της.

Οι μαρτυρίες για το περιστατικό στην Πετρούπολη

Πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, που βασίζονται σε αυτόπτες μάρτυρες, αναφέρουν πως το κορίτσι βρέθηκε στον βράχο, προκειμένου να τραβήξει μία selfie.

Μάλιστα, φέρεται να τράβηξε μία συνομήλική της από τα μαλλιά, προκειμένου να κρατήσει την ισορροπία της και να μην πέσει στο κενό.

Σε κάθε περίπτωση, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό διερευνώνται, ενώ οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους το κινητό τηλέφωνο της 15χρονης μέσω του οποίου ειδοποιήθηκε η μητέρα της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ