Πετράλωνα: «Το επιτάσσει η συνείδησή μου να εμπλακώ στην υπόθεση» – Νέες δηλώσεις του ανθρώπου που έχει υπό την προστασία του τον 17χρονο

Ο Χρήστος Κρεμνιώτης, ο άνθρωπος που είχε υπό την προστασία του τον 17χρονο, μίλησε για την υπόθεση που αφορά στις καταγγελίες των παιδιών από τα Πετράλωνα για βιασμό από τον πατέρα και άλλα άτομα με τη συγκάλυψη της μητέρας. Μια υπόθεση που αποκάλυψε το enikos.gr.

«Το ότι βγαίνω με το όνομα μου, οφείλεται στο γεγονός ότι μιλώ καθημερινά με τα παιδιά, και τους ρώτησα, και μου είπαν ότι όταν αισθάνομαι να βγω με το όνομά μου, να βγω. Είμαι εδώ και έχω δίπλα μου όλη την δικογραφία. Ξεκινώντας από την κατάθεση που ακούστηκε, ο πατέρας τρεις μήνες αφού ξεκίνησα τα μαθήματα, έφυγε μόνος του από το σπίτι. Ζητούσα διαρκώς να του μιλήσω για τη μαθησιακή κατάσταση του γιου του και πότε αυτός και πότε η μητέρα απέφευγαν να τους συναντήσω. Τον είχα δει μόνο μία φορά, όταν έκανα μάθημα στον γιο και το μικρό κορίτσι ήθελε να μείνει μαζί μου και όχι να πάει το διπλανό δωμάτιο μαζί του και ήρθε να το πάρει την ώρα του μαθήματος με τα εσώρουχα», είπε στο MEGA.

«Όταν μπαίνεις σε ένα σπίτι και μυρίζει…»

«Η πρώτη καταγγελία έγινε το 2017. Επειδή ακούγεται ότι ο γιος περνούσε χρόνο μαζί μου, και τα τρία παιδιά έκαναν δραστηριότητες μαζί μου. Από όταν μπήκα μέσα τα δύο μικρότερα παιδιά δεν ήθελαν να φύγω εάν πρώτα δεν τα κοίμιζα, και αυτό δεν σημαίνει ότι ξαπλώναμε στο ίδιο κρεβάτι όπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος του πατέρα και κάποιοι δημοσιογράφοι. Τα παιδιά ένιωθαν ασφάλεια με εμένα και μια φίλη που είχε το καφέ. Όταν μπαίνεις σε ένα σπίτι και μυρίζει κόπρανα και ούρα, δεν θα κοιτάξεις πότε θα το μάθεις αγγλικά και μαθηματικά. Δεν μπορεί καταρχάς να είναι καλός μαθητής μέσα σε μία τέτοια κατάσταση», συνέχισε ο κ. Κρεμνιώτης.

Στη συνέχεια,  ο ποιητής απάντησε για όλα όσα τον κατηγορεί ο δικηγόρος του πατέρα και του θείου.

Όσον αφορά στη μομφή ότι τα χρήματα που έδινε ο καθημερινά ο πατέρας στα παιδιά, είχε σκοπό να τα παίρνει εκείνος, ο κ. Κρεμνιώτης ανέφερε πως, «δεν είχε οριστεί διατροφή τότε. Αυτά συνέβαιναν, όταν είχα μπει εγώ στο σπίτι και καθημερινά η μητέρα έστελνε τα παιδιά σε ένα γκαράζ όπου περνούσε ο  πατέρας και έβαζε σε έναν φάκελο 100-300 ευρώ, την ημέρα. Έπειτα, επειδή πολλάκις αναφέρεται η δική μου οικονομική βλέψη, έχω να πω πως, από την πρώτη στιγμή αυτό που έκανα εγώ και η φίλη για να στηρίξουμε την οικογένεια, ήταν να την γνωρίσουμε με μία δικηγόρο η οποία, θα προσπαθούσε να εντάξει τα σπίτια της οικογένειας στα υπερχρεωμένα. Όλα τα σπίτια, περιουσίας της γυναίκας, είχαν μπει υποθήκη σε τράπεζες, για να φτιάχνει τις επιχειρήσεις – οι οποίες όλες απέτυχαν – ο πατέρας».

«Αυτό θα πρέπει να το ψάξει η ΓΑΔΑ. Ζητούσα επιμόνως τον πατέρα και με απέφευγε και απέφευγε και η μητέρα να τον συναντήσω. Ο πατέρας έφυγε από το σπίτι το 2016 και το παιδί μίλησε το 2017, οπότε με τα πρώτα πράγματα που λέει ο γιος και το μικρό κορίτσι, είναι λάθος αυτό που διαδίδεται ως πληροφορία. Προσπαθούμε να πείσουμε την μητέρα να τα καταγγείλει. Το γεγονός ότι έφυγε ο πατέρας οφείλεται στην παρουσία μου, γιατί δεν μπορούσε να κινηθεί όπως πριν, γεγονός που το καταγγέλλουν και τα τρία παιδιά και όχι μόνο ο 17χρονος», αποκάλυψε.

«Δεν είναι κατασκευασμένες οι φωτογραφίες που απεικονίζουν την ασέλγεια στα παιδιά»

Όσον αφορά στο ιδιωτικό συμφωνητικό της διάστασης, καθώς δεν υπάρχει ακόμα διαζύγιο, ο κ. Κρεμνιώτης είπε:

«Οι όροι ετέθησαν με την παρουσία μου στην τότε δικηγόρο,  κι αναφέρουν ρητά, τα παιδιά να μην διανυκτερεύουν με τον πατέρα, και επίσης να μην τα παίρνει μαζί του με αυτοκίνητο το οποίο να οδηγεί ο ίδιος. Μην σοκαριζόμαστε από τις περιγραφές και τελικά θάβουμε την αλήθεια των παιδιών. Η μητέρα δεν αντιδρούσε, σαν να ακούει κάτι που δεν της είναι καινούριο. Μία μητέρα που πριν μιλήσουν τα παιδιά της περιέγραφε φρικιαστικά πράγματα. Ο κατηγορούμενος είχε σχέση με ένα ζευγάρι το οποίο πλέον κατηγορείται για την 6ετή και πλέον κακοποίηση της κόρης, η οποία διαρκώς παρακαλούσε την μητέρα να μην την αφήνει να πηγαίνει εκεί.

Η μητέρα όταν είδε στο προανακριτικό στάδιο όταν κατάλαβε ότι δεν θα κρύβαμε τίποτα, άρχισε να απειλεί τα παιδιά. Στην ίδια κατάθεση πρέπει να δούμε ότι το κορίτσι λέει ότι δεν έχει καλή σχέση με την μητέρα γιατί δεν της έχει εμπιστοσύνη (στην κατάθεση της 9/10/18), λόγω κάποιων ανήθικων συμπεριφορών που είχε στην προσωπική ζωή της».

Ο ίδιος τόνισε ότι «όταν τα παιδιά ξεκίνησαν να μιλάνε, δεν αναφέρθηκαν σε φωτογραφίες που έβγαζαν οι γονείς τα ίδια και αυτά που τους έκαναν. Καταθέτουμε τις φωτογραφίες από το 2020. Δεν είναι κατασκευασμένα».

«Με υπομονή αποφάσισα να εμπλακώ σε αυτή την υπόθεση. Το επιτάσσει η συνείδησή μου. Δεν υπάρχουν συγγενείς της οικογένειας. Εάν υπήρχαν άτομα που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν τα λεγόμενά μου ίσως έβγαιναν να το πουν νωρίτερα. Γι αυτό έγινε η μήνυση στην μητέρα, γιατί συγκάλυπτε πράγματα από την υπόθεση. Περιοριστικός όρος υπάρχει για τον πατέρα. Υπάρχουν πραγματογνωμοσύνες και νωρίτερα από το 2021. Υπάρχουν πραγματογνωμοσύνες που είναι κοντινότερες στα συμβάντα και με τις περιγραφές που έχουν κάνει τα μικρότερα παιδιά», πρόσθεσε ο Χρήστος Κρεμνιώτης.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ