Πέθανε ανεμβολίαστος 66χρονος από κορονοϊό στη Λαμία – Δεν ήθελε να διασωληνωθεί

Ακόμη ένας θάνατος από κορονοϊό καταγράφεται στη Λαμία. Ένας 66χρονος άνδρας από την Στυλίδα πέθανε στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο άνδρας είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση, ωστόσο, αρνιόταν πεισματικά να διασωληνωθεί, χάνοντας πολύτιμο χρόνο που τελικά του στοίχισε τη ζωή του. Είχε ετοιμαστεί μάλιστα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Βόλου, καθώς δεν υπήρχε ΜΕΘ στη Λαμία, όμως δεν πρόλαβε.

Ο 66χρονος ζούσε μόνος του, καθώς δεν είχε κάνει οικογένεια και δεν είχε αποκαλύψει στους κοντινούς του ανθρώπους ότι νοσούσε. Μόνο όταν τα πράγματα έφτασαν στο… αμήν αναζήτησε ιατρική βοήθεια.

“Τον παρακαλούσαμε να κάνει το εμβόλιο…”, λέει κοντινός του συγγενής στην ιστοσελίδα, τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο θέμα ήταν σημείο αντιπαράθεσης, κάθε φορά που άνοιγε η κουβέντα για την προστασία του, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, εξαιτίας υποκείμενων νοσημάτων.

“Ομοίως και ο αδερφός του που ζει στο εξωτερικό και είναι κι εκείνος εμβολιασμένος, ωστόσο δεν άκουγε κανέναν…”, λένε οι συγγενείς του 66χρονου, που ειδοποιήθηκαν από το νοσοκομείο ότι κατέληξε ο άνθρωπος τους.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ