Πάτρα: Αντιεμβολιάστρια βρίζει χυδαία παιδίατρο και την διασύρει στο διαδίκτυο – ΒΙΝΤΕΟ

Tον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο αντιεμβολιάστρια μητέρα επιτίθεται σε παιδίατρο στην Πάτρα, με υβριστικά σχόλια και προσβολές.

Όλα ξεκίνησαν όταν η γιατρός ρώτησε την μητέρα που την είχε επισκεφθεί στο ιατρείο της, αν η ίδια και το παιδί της έχουν εμβολιαστεί. Η γιατρός πρότεινε στην κόρη να κάνει το εμβόλιο και μάλιστα να κλείσει μόνη της ραντεβού μέσω του κινητού της τηλεφώνου.

Η μητέρα, που είναι μέλος ομάδας πολιτών που αντιδρούν στον εμβολιασμό,  εκνευρίστηκε και έφυγε. Όμως είχε καταγράψει κρυφά με την κάμερα του κινητού της τηλεφώνου τα πάντα. Ανέβασε λοιπόν στη συνέχεια το υλικό στο Facebook και μαζί ένα βίντεο στο οποίο βρίζει χυδαία την γιατρό αποκαλώντας την “πατσαβούρα”.

Η ανάρτηση προκάλεσε ανάλογα σχόλια και άλλων αντιεμβολιαστών, με αποτέλεσμα η γιατρός να διασύρεται στο διαδίκτυο χωρίς να μπορεί να αντιδράσει.

Για το θέμα ενημερώθηκε η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, Άννα Μαστοράκου, η οποία καταδίκασε την επίθεση σε βάρος του γιατρού και δήλωσε στην ΕΡΤ ότι το θέμα θα απασχολήσει το διοικητικό συμβούλιο του επιστημονικού φορέα. Ο Ιατρικός Σύλλογος ζητεί την παρέμβαση εισαγγελέα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ