Αδίστακτος κακοποιός έκανε τον εργάτη στο Περιστέρι – Είχε βασανίσει βρέφος στην Ιταλία

Ένας 31χρονος Γεωργιανός για τον οποίο είχε εκδοθεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Ιταλικών Αρχών συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου στο Περιστέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Τον δράστη αναζητούσαν οι ιταλικές αρχές καθώς σύμφωνα με τις καταγγελίες βασάνιζε ενοίκους, την ώρα που λήστευε τα σπίτια τους.

Τον Μάρτιο του 2021 σε ένα μεγάλο αγρόκτημα στην Καλαβρία, είχε βασανίσει βρέφος μπροστά στα μάτια της μητέρας του με σκοπό η γυναίκα να του αποκαλύψει πού ήταν το χρηματοκιβώτιο.

Ο αδίστακτος κακοποιός δεν δρούσε μόνος αλλά μαζί με ακόμα τρεις συνεργούς. Με αυτούς είχαν μπει στο αγρόκτημα από το απόγευμα και είχαν κάτσει ως τα ξημερώματα, κρατώντας ομήρους τη μητέρα, τη γιαγιά και τον παππού μέχρι να τους αποκαλύψουν πού έκρυβαν τα χρήματα. Ο παππούς παραλίγο να δολοφονηθεί.

Ο Γεωργιανός εργαζόταν στο συγκεκριμένο αγρόκτημα για κάποιο καιρό.

Οι ιταλικές αρχές είχαν κινητοποιηθεί προκειμένου να τον συλλάβουν και όταν εντόπισαν το αυτοκίνητό του ο δράστης είχε διαφύγει στην Ελλάδα, πιθανόν από τα Αλβανικά σύνορα.

Όσο καιρό ήταν Ελλάδα έμενε στην Αθήνα, έκανε τον εργάτη στο Περιστέρι και άλλαζε σπίτια συνέχεια χρησιμοποιώντας διαφορετικά ονόματα. Οι αστυνομικοί είχαν στην κατοχή τους μόνο δύο από όλα τα ονόματα που είχε χρησιμοποιήσει.

Τελευταία φορά οι Αρχές τον εντόπισαν στη Ζήνωνος στο κέντρο της Αθήνας και από τότε εξαφανίστηκε. Τελικά ο κακοποιός συνελήφθη στο Περιστέρι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σχεδίαζε να φτιάξει σπείρα και να συνεχίσει την δράση του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ