Περιστέρι: Συναγερμός για την εξαφάνιση της Φωτεινής – Τι είναι τα loverboys που απλώνουν τα «δίχτυα» τους μέσω ίντερνετ

Συναγερμός έχει σημάνει στο Περιστέρι για την εξαφάνιση της 15χρονης Φωτεινής. Ο πρόεδρος στο «Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, αναφέρθηκε στην εξαφάνιση και τόνισε πως είναι εγκλωβισμένη σε επικίνδυνη κατάσταση.

Όπως είπε ο κ. Γιαννόπουλος μιλώντας στο OPEΝ, «έχουμε κι άλλα περιστατικά και η μικρή φαίνεται να είναι εγκλωβισμένη σε μια κατάσταση μέσω του κυκλώματος «loverboys».

Ο ίδιος εξήγησε ότι «μέσω των social media και του ίντερνετ γενικότερα, προσεγγίζουν νέα και όμορφα κορίτσια και συνήθως τα εκβιάζουν. Είναι οι άνθρωποι που πωλούν «έρωτα» σε κορίτσια, τους τάζουν μια καλύτερη ζωή και διαβάλλουν την οικογένεια για να τους φέρουν σε αντίθεση».

«Οι γονείς δεν γνώριζαν κάτι και η 15χρονη είχε βάλει την οικογένεια σε μια περιπέτεια. Καταλαβαίνω ότι είναι τρομοκρατημένοι. Θέλουμε η Φωτεινή να έχει γυρισμό» τόνισε ο πρόεδρος στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και πρόσθεσε: «η Φωτεινή χάθηκε 7 η ώρα το απόγευμα και την πήραν δύο γυναίκες».

Τα τελευταία λόγια της Φωτεινής σε φίλες της ήταν ότι «θα επιστρέψω στο σχολείο μετά το Πάσχα, πάω για διακοπές».

Η ανακοίνωση “Του Χαμόγελου του Παιδιού”:

Στις  19.04.2022 και ώρα 19:00, εξαφανίστηκε από το Περιστέρι, η  Φωτεινή Γιαννοπούλου, 15 ετών. Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι η ασφάλεια της ανήλικης βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς πιθανόν να είναι εγκλωβισμένη σε μια επικίνδυνη κατάσταση από την οποία δεν μπορεί να διαφύγει. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης Φωτεινής, στις 20.04.2022 και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Η Φωτεινή Γιαννοπούλου, 15ετών, έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.60 και έχει κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, σκούρο γκρι κολάν nike και μαύρα αθλητικά παπούτσια nike.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ