Περιστέρι: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 35χρονο πατροκτόνο – Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία ασκήθηκε στον 35χρονο που μαχαίρωσε και σκότωσε τον πατέρα του τα ξημερώματα της Κυριακής (31/12), στο σπίτι τους στο Περιστέρι, μπροστά στα μάτια της μητέρας του.

Της Άννας Κανδύλη

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

Η καταγγελία του 2017 για ενδοοικογενειακή βία

Θύματα ενδοοικογενειακής βίας φέρεται πως ήταν από τον 62χρονο, ο 35χρονος γιος του και η 66χρονη σύζυγός του, όπως υποστήριξε ο πατροκτόνος. Ο 62χρονος έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της Κυριακής (31/12), έπειτα από πολλαπλές μαχαιριές που δέχθηκε από τον γιο του, στο Περιστέρι.

Η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, έφερε στο φως την κακοποιητική συμπεριφορά που φέρεται να είχε ο 62χρονος πατέρας, απέναντι στην γυναίκα του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 62χρονος πατέρας είχε συλληφθεί το 2017, έπειτα από καταγγελία που είχε γίνει από την σύζυγό του σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία.

Παράλληλα, ο 35χρονος γιος του, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως ο πατέρας του είχε μία συνεχή κακοποιητική συμπεριφορά και μεθούσε συχνά.

Περιστέρι δολοφονία πατροκτόνος

«Θόλωσα και τον σκότωσα»

«Ελάτε, σκότωσα τον πατέρα μου». Αυτά, φέρεται, να ήταν τα πρώτα λόγια του 35χρονου πατροκτόνου στην αστυνομία, ο οποίος την κάλεσε αφού μαχαίρωσε πολλές φορές τον πατέρα του, μπροστά στα μάτια της μητέρας του.

Όλα συνέβησαν περίπου στη 01:00 τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 62χρονος πατέρας ήταν μεθυσμένος και μόλις μπήκε στο σπίτι, έβρισε τον γιο του, ενώ επιχείρησε να επιτεθεί στην γυναίκα του και ο 35χρονος προσπάθησε να την σώσει, ακόμη μία φορά, από τα χέρια του.

Στη συνέχεια, ξέσπασε καβγάς ανάμεσά τους. Ο 35χρονος θόλωσε, άρπαξε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι και τον «κάρφωσε» πολλές φορές, με τη μαχαιριά στην μηριαία αρτηρία να ήταν αυτή που επέφερε τον θάνατο.

Αμέσως μετά, τηλεφώνησε στην ΕΛΑΣ και είπε «ελάτε, σκότωσα τον πατέρα μου, γιατί πήγε να δολοφονήσει την μάνα μου».

Ο 35χρονος διεκομίσθη σε εφημερεύον νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς τραυματίστηκε ελαφρά και ο ίδιος, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνει ράμματα.

Περιστέρι δολοφονία πατροκτόνος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ