Περιστέρι: Ο δολοφόνος έδεσε τα χέρια της 17χρονης στο κρεβάτι – Οι αγωνιώδεις κλήσεις της μητέρας της

Οργή και θλίψη έχει προκαλέσει η δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι με κύριο ύποπτο τον σύντροφό της, πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος έχει εξαφανιστεί. Η 17χρονη συζούσε με τον συγκεκριμένο άνδρα, ο οποίος ήταν πολύ μεγαλύτερος σε ηλικία και η μητέρα της διαφωνούσε με τη σχέση τους. Είχαν συχνές λογομαχίες μεταξύ τους.

Την 17χρονη βρήκε η μητέρα της και η αδελφή της μέσα στην κρεβατοκάμαρα και έχουν δώσει κατάθεση στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατος της 17χρονης ήταν ασφυκτικός, καθώς ο δράστης τής έφραξε τη μύτη και το στόμα, ενώ είχε μώλωπες στα χέρια και στο σώμα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ALPHA, η άτυχη 17χρονη πάλεψε για τη ζωή της. Ο δολοφόνος της έδεσε τα χέρια στο κρεβάτι καθώς έχει βρεθεί ένας μώλωπας στο μπράτσο, εκτός από τη μύτη.

Με ένταλμα σύλληψης καταζητείται ο Πακιστανός σύντροφος της Νικολέτας με τους αστυνομικούς να «χτενίζουν» ολόκληρη την Αθήνα. Ο ίδιος φέρεται να είπε σε συγκατοίκους του ότι θα φύγει από την Ελλάδα γι’ αυτό και έχει δοθεί σήμα σε όλες τις εξόδους της χώρας και στο αεροδρόμιο.

Περιστέρι- δολοφονία 17χρονης

Οι καβγάδες

Η 17χρονη συζούσε με τον συγκεκριμένο άνδρα, ο οποίος ήταν πολύ μεγαλύτερος σε ηλικία και η μητέρα της διαφωνούσε με τη σχέση τους. Είχαν συχνές λογομαχίες μεταξύ τους.

Καβγάδες όμως είχε η 17χρονη και με τον σύντροφό της. Σύμφωνα με πληροφορίες του ALPHA, η μητέρα είχε φύγει από το σπίτι το μεσημέρι για να πάει στη δουλειά της.

Πριν φύγει μπήκε στο δωμάτιο του κοριτσιού να δει πώς είναι, την είδε πλάγια πεσμένη στο κρεβάτι και νόμιζε ότι κοιμάται. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι δεν της μίλησε για να μην την ξυπνήσει, ενώ εκείνη ήταν ήδη δολοφονημένη.

Στη συνέχεια τής τηλεφωνούσε, αλλά δεν έπαιρνε καμία απάντηση. Επικοινώνησε αγωνιωδώς με την δεύτερη κόρη της, η οποία επίσης έψαχνε την αδελφή της.

Η μητέρα ειδοποίησε έναν φίλο της Νικολέτας ο οποίος κατάφερε και μπήκε στο διαμέρισμα και είδε την 17χρονη νεκρή.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ALPHA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ