Περιστέρι: «Χτενίζουν» την Αττική για τον εντοπισμό του συντρόφου της 17χρονης – Σήμερα η κηδεία της

«Χτενίζουν» την Αττική οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον σύντροφο της 17χρονης Νικολέτας, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο διαμέρισμα, όπου διέμενε στην οδό Αραχώβης στο Περιστέρι.

Ο άνδρας, πακιστανικής καταγωγής παραμένει άφαντος, ενώ σήμα με τα στοιχεία και τη φωτογραφία του έχει σταλεί σε όλες τις πύλες εξόδου της χώρας. Η κινητοποίηση σε λιμάνια, αεροδρόμια και μεθοριακούς σταθμούς είναι μεγάλη προκειμένου να αποτραπεί η φυγή του, καθώς όπως είχε πει σε συγκατοίκους του, σκόπευε να φύγει από την Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι μετά το έγκλημα, απενεργοποίησε το κινητό του.

Την ίδια ώρα η αδελφή της Νικολέτας, ξεσπά και σύμφωνα με το STAR, στέλνει το δικό της μήνυμα στον κύριο ύποπτο για τη δολοφονία της 17χρονης.

«Καταρχάς σχολιάζουν με αρνητικά σχόλια κάτι που μας επηρεάζει όλους. Δεύτερον, δεν είμαστε Ρομά και τρίτον ένα μήνυμα να δημοσιευτεί για να το δουν όλοι και σίγουρα ο δράστης, από εμένα: Όπου βρίσκεσαι, θα σε βρω. Έτσι όπως σκότωσες την αδελφή μου που την έπνιξες, έτσι θα σε σκοτώσω και εγώ, με τα ίδια μου τα χέρια. Για να πάρω δικαιοσύνη για τη ψυχή της καρδούλας μου».

Περιστέρι- δολοφονία 17χρονης

Το μεσημέρι η κηδεία της 17χρονης Νικολέτας

Σήμερα Πέμπτη 4/8/2022 στις 12 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μακροχωρίου θα που το τελευταίο «αντίο» στην αδικοχαμένη Νικολέτα συγγενείς και φίλοι.

Η ανάρτηση του πατέρα της «ραγίζει» καρδιές: « Στις 4/8/2022 στις 12 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μακροχωρίου αποχαιρετούμε στη χώρα των αγγέλων τον άγγελό μας».

Δολοφονία Νικολέτας στο Περιστέρι

Δολοφονία στο Περιστέρι: Επτά μαρτυρικά λεπτά πάλευε για την ζωή της η 17χρονη

Όπως προκύπτει από το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης, το μαρτύριο της άτυχης κοπέλας διήρκεσε επτά ολόκληρα λεπτά. Τόσο εκτιμάται ότι ήταν το χρονικό διάστημα που πάλεψε για την ζωή της, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει.

Ο δράστης της έκλεισε με το αριστερό χέρι τη μύτη και το δεξί χέρι το στόμα της, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποίησε κάποιο μικρό ύφασμα ή μαξιλάρι.

Ο πατέρας της 17χρονης ζει και εργάζεται στη Βέροια και ενημερώθηκε για το φρικτό έγκλημα από την μικρότερη κόρη του που και εκείνη που εντόπισε την 17χρονη νεκρή. Όπως αναφέρει στο MEGA, είχε πει στην Νικολέτα να μην είναι μαζί με τον φερόμενο ως δράστη.

“Βέβαια μιλούσαμε κάθε μέρα σχεδόν κάθε μέρα και με την Αναστασία και με την πρώην γυναίκα μου. Εμένα μου είπαν πως περνούσαν καλά και ήταν και χαρούμενη γιατί ήταν εδώ πριν 15 – 20 μέρες ήταν εδώ και τα δυο τα κορίτσια ήταν και τα παιδιά ήταν εδώ και η μητέρα τους ήμασταν όλοι μαζί έξω. Χαρούμενη ήταν, ευτυχισμένη ήταν.

Τον έχω γνωρίσει για δυο λεπτά. Ίσα ίσα που μου τον σύστησε και έφυγαν που ήρθα εγώ Αθηνά στον Ωρωπό για δουλειά. Δεν τον γνώριζα. Της είπα μακριά από όλους αυτούς”, αναφέρει και ζητεί να συλληφθεί ο δολοφόνος του παιδιού του.

“Άμα τον πιάσουν; Γδαρμένο και μέσα σε ένα βαρέλι με χοντρό αλάτι. Γίνεται; Το κορίτσι μου εμένα δεν μπορεί κανένας να το φέρει πίσω”, τονίζει ο πατέρας του κοριτσιού.

Από την ιατροδικαστική εξέταση, η ώρα θανάτου της 17χρονης προσδιορίζεται περίπου στις 18.00 το απόγευμα της Δευτέρας. Από εκείνη την στιγμή και μετά, ο 21χρονος εξαφανίστηκε και είχε τουλάχιστον πέντε ώρες πλεονέκτημα για να καταφέρει να βρει κάποιο κρησφύγετο.

Η 17χρονη μαζί με τη μητέρα και τη μικρότερη αδελφή της έμενε στο σπίτι του Περιστεριού τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Ο 21χρονος σύντροφός της φαίνεται πως είχε κλειδιά του σπιτιού και αρκετά βραδιά έμενε εκεί. Οι έρευνες επεκτείνονται σε περιοχές όπου υπάρχουν αρκετοί ομοεθνείς του 20χρονου και εκτός λεκανοπεδίου.

Από το πρωί στο Περιστέρι οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών σαρώνουν την περιοχή, ώστε να σκιαγραφήσουν το προφίλ του ατόμου που κρύβεται και δεν έχει βρεθεί ακόμη.

Όπως διαπίστωσαν είχε πιάσει δουλειά σε ένα κατάστημα με εκκλησιαστικά είδη. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος έχει καταθέσει ήδη στην Ασφάλεια και όπως είπε ο 21χρονος από το Πακιστάν έμεινε μόλις 3 ημέρες στη δουλειά και στη συνέχεια τον απομάκρυνε καθώς κάτι θεώρησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μαζί του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ