Πεντέλη: Ο 50χρονος γιος πήγε να κάψει ζωντανούς τους ηλικιωμένους γονείς του – «Ακούμε θόρυβο και κλειδωνόμαστε»

Ραγίζουν καρδιές οι ηλικιωμένοι που κακοποιούνται από τον 50χρονο γιο τους, στην Πεντέλη. «Φοβάμαι μην μπει μέσα. Ακούμε θόρυβο και κλειδωνόμαστε», λέει η ηλικιωμένη γυναίκα για τον γιο της και τα λόγια της συγκλονίζουν. Την ίδια στιγμή, ένα νέο βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο γιος έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα των γονιών του και πήγε να τους κάψει ζωντανούς.

Πεντέλη: Εισαγγελική παρέμβαση για τον άγριο ξυλοδαρμό ζευγαριού ηλικιωμένων από τον γιο τους

Το βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό του ζευγαριού των ηλικιωμένων, που είδε χθες το φως της δημοσιότητας, προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα, ο οποίος έδωσε παραγγελία για διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, προκειμένου να διερευνηθεί εάν έχουν τελεστεί αδικήματα παράβασης διατάξεων του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

Μετά την προβολή των εικόνων από την εκπομπή Live News, οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι τους, χθες το βράδυ. Εκεί ήταν και ο 50χρονος γιος τους, ο οποίος ήθελε να ενημερωθεί από τους αστυνομικούς, εάν μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο είναι κρατούμενος ή όχι. Εκτός από τους δύο χτυπημένους ηλικιωμένους, στον πάνω όροφο της οικοδομής βρίσκονταν τα δύο ανήλικα παιδιά του 50χρονου, που καθημερινά καταγράφουν στο αθώο τους μυαλό, όλες τις σκηνές βίας που διαδραματίζονται στην οικογένειά τους.

Άγριος ξυλοδαρμός ζευγαριού ηλικιωμένων από τον 50χρονο γιο τους – ΒΙΝΤΕΟ με σκληρές εικόνες

Οι αστυνομικοί αφού πήραν καταθέσεις τόσο από το ηλικιωμένο ζευγάρι όσο και από τον γιο τους, έκαναν συστάσεις και αποχώρησαν, μιας και το αυτόφωρο είχε παρέλθει.

Γιος: Υπάρχει μήνυση, απ’ ότι μπορώ να καταλάβω;

Αστυνομικοί: Τώρα, αυτή τη στιγμή, όχι ακόμα. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα συμβεί μετά.

Γιος: Ααα ωραία, εντάξει. Φεύγω, πάω σπίτι.

Αστυνομικοί: Μισό λεπτό να επικοινωνήσω με τους ανωτέρους μου και να σας ενημερώσω.

«Κλειδώνουμε και την πόρτα του δωματίου»

Η πόρτα του διαμερίσματος του ηλικιωμένου ζευγαριού είναι διαλυμένη. Θυροκολλημένες καταδικαστικές αποφάσεις για τον 50χρονο άνδρα, κυρίως γιατί δεν έχει πληρώσει ποτέ διατροφή. Μπογιές, το κουδούνι είναι βγαλμένο και σκαμμένο, ενώ με μια ταυτότητα η πόρτα ανοίγει.

Τον καναπέ στο σαλόνι τον έχουν βάλει πίσω από τη ξεχαρβαλωμένη πόρτα. Προσπαθούν, με όποιο τρόπο μπορούν, να εμποδίσουν την είσοδο σε όποιον θελήσει να τους κάνει κακό.

Η κα. Κατερίνα, η 80χρονη γυναίκα, δείχνει στην κάμερα τις συνθήκες στις οποίες ζει με τον σύζυγό της, τα τελευταία 10 χρόνια. «Έβαζε φωτιά στις πρίζες για να κάψει τα καλώδια. Κουδούνια και τηλέφωνο δεν υπάρχει» λέει η ηλικιωμένη γυναίκα. «Η κουζίνα είναι σπασμένη… Όλο τον χειμώνα είμαστε στα κρύα του λουτρού», αναφέρει.

Το air condition είναι διαλυμένο, οι τζαμαρίες είναι σπασμένες, τα έπιπλα σμπαραλιασμένα. Η κα. Κατερίνα μετέφερε το ψυγείο στην κρεβατοκάμαρα και εξηγεί στην κάμερα το γιατί: «Έβαλα το ψυγείο στο δωμάτιο, γιατί το άδειαζε συνέχεια και τώρα κλειδώνουμε και την πόρτα του δωματίου».

Τελευταίο περιστατικό βίας σε βάρος του ηλικιωμένου ζευγαριού ήταν την περασμένη Κυριακή. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό κάλεσαν οι ίδιοι ασθενοφόρο, το οποίο τους μετέφερε στο ΚΑΤ.

Έβαλε και φωτιά στο διαμέρισμα

Στο μεταξύ, σε νέο βίντεο που μετέδωσε η εκπομπή, φαίνεται να έχει εκδηλωθεί εστία φωτιάς στο διαμέρισμα των ηλικιωμένων. Όπως μεταδόθηκε, ο γιος έβαλε φωτιά ακριβώς έξω από την πόρτα του υπνοδωματίου του ζευγαριού των ηλικιωμένων.

Ο 80χρονος βγήκε απελπισμένος έξω και ακούγεται να φωνάζει: «φωτιά, φωτιά, φέρτε νερό».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ