Πεντέλη: Εισαγγελική παρέμβαση για τον άγριο ξυλοδαρμό ζευγαριού ηλικιωμένων από τον γιο τους

Εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνης Ελευθεριάνος, με αφορμή τον άγριο ξυλοδαρμό ενός ζευγαριού ηλικιωμένων στην Πεντέλη από τον ίδιο τους τον γιο.

Άγριος ξυλοδαρμός ζευγαριού ηλικιωμένων από τον 50χρονο γιο τους – ΒΙΝΤΕΟ με σκληρές εικόνες

Της Άννας Κανδύλη

Μετά το βίντεο που προβλήθηκε από τηλεοπτική εκπομπή ( Live News), πρόσωπα από το περιβάλλον του ζευγαριού των ηλικιωμένων επισκέφθηκαν χθες τον εισαγγελέα και του επιβεβαίωσαν προφορικώς ότι είναι αληθή όσα αποτυπώνονται στο βίντεο.

Έτσι ο κ. Ελευθεριάνος έδωσε παραγγελία στην εισαγγελέα Μαρία Καραμανώλη να διενεργήσει προκαταρκτική έρευνα στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί εάν έχουν τελεστεί αδικήματα παράβασης διατάξεων του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

Σύλληψη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας δεν προβλέπεται, πάντως, στην προκειμένη περίπτωση, καθώς και οι καταγγέλλοντες είπαν στον εισαγγελέα ότι το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη τον Ιούνιο του 2022. Αν και σύμφωνα με πληροφορίες του επιβεβαίωσαν ότι υπήρχαν πολλά ανάλογα περιστατικά βίας και πριν από τον Ιούνιο, για τα οποία είναι ενημερωμένο το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο. Προσοχή, οι εικόνες είναι σκληρές:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ