Πειραιάς: «Με μαχαίρωσε 8 φορές, πονάει όλο μου το σώμα» λέει στο enikos.gr το θύμα της αιματηρής ληστείας

Στιγμές απόλυτου τρόμου βιώσε ένας υπάλληλος περιπτέρου στον Πειραιά στα χέρια ενός ληστή ο οποίος μπούκαρε στην επιχείρηση για να αρπάξει χρήματα. Ο ίδιος περιέγραψε αναλυτικά στο enikos.gr πώς έγινε η αιματηρή επίθεση που δέχθηκε μόλις έπιασε βάρδια, λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Της Κωνσταντίνας Χαϊνά

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 00:30 στην οδό Μ. Χατζηκυριάκου όταν ο ληστής, νεαρής ηλικίας, εισέβαλε στο περίπτερο όπου εργάζεται το θύμα, ενώ έξω από αυτό βρισκόταν ακόμη ένας δράστης, ο οποίος είχε τον ρόλο του τσιλιαδόρου.

«Ο πιτσιρικάς μου έβγαλε κάτι σαν πιστόλι, αλλά δεν κατάλαβα αν ειναι αληθινό ή ψεύτικο. Μου είπε χαρακτηριστικά “μην αγχώνεσαι, δεν θα σε πειράξω, απλά δώσε μου τα χρήματα από το ταμείο”. Εγώ άνοιξα την ταμειακή, του έδωσα τα χρήματα αλλά ήταν λίγα, καθώς μόλις είχα πιάσει βάρδια. “Τόσα λίγα;” μου είπε, και εγώ του απάντησα πως “αυτά έχω μόνο”» αναφέρει ο υπάλληλος του περιπτέρου στο enikos.gr.

Τότε, ο δράστης άρπαξε ένα μαχαίρι εργασιών που βρήκε γύρω του, και «ξεκίνησε να με καρφώνει. Ο δεύτερος παρέμεινε έξω. Έχω 7 μαχαιριές στο πόδι, μία στην κοιλιά, και κάποιες γρατζουνιές στο χέρι. Πονάει όλο μου το σώμα, έχω θυμό μέσα μου προς αυτούς που μου το κάνανε. Είμαι σίγουρος ότι θα τιμωρηθούν από τον Θεό και την Δικαιοσύνη, καθώς έχω αναφέρει κάθε πληροφορία που έχω για να τους βρουν».

Σημειώνεται πως το θύμα νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο, ενώ δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ