Πάτρα: “Το σώμα της Μαλένας είχε ήδη μελανιάσει” – Τι λένε οι γιατροί για τον θάνατο του πρώτου παιδιού της οικογένειας

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά της ίδιας οικογένειας, στην Πάτρα. Τα τρία κοριτσάκια κατέληξαν μέσα σε διάστημα τριών ετών και οι συνθήκες θανάτου τους παραμένουν αδιευκρίνιστες και αποτελούν αντικείμενο έρευνας των αστυνομικών Αρχών. Η υπόθεση αυτή συγκλονίζει το πανελλήνιο εδώ και πολλές ημέρες, ενώ και οι ίδιοι οι γονείς ζητούν απαντήσεις για το πώς έφυγαν από τη ζωή τα τρία κοριτσάκια τους.

Η εκπομπή “Live News” του Mega, μετέδωσε νέες πληροφορίες σχετικά με τον θάνατο της Μαλένας. Το 3,5 ετών κοριτσάκι, ήταν το πρώτο παιδί της οικογένειας, που πέθανε αιφνίδια, το μεσημέρι της 14ης Απριλίου 2019, στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, οι γιατροί του νοσοκομείου απορρίπτουν τους ισχυρισμούς της μητέρας ότι καθυστέρησαν να βοηθήσουν το παιδί και υποστηρίζουν ότι υπήρξε άμεση παρέμβασή τους. Οι γιατροί υποστηρίζουν πως η μητέρα καθυστέρησε 4-5 λεπτά να τους ενημερώσει για την ανακοπή που υπέστη το κοριτσάκι, όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός. Λένε χαρακτηριστικά, ότι όταν έφτασαν οι γιατροί, το σώμα του κοριτσιού ήταν ήδη μελανιασμένο.

“Στις 5 παρά 20 το μεσημέρι, το παιδί τινάχτηκε, με κοίταξε, έβγαλε έναν βρόγχο και έμεινε με τα μάτια μισάνοιχτα “, ανέφερε, μεταξύ άλλων, η μητέρα στην κατάθεσή της για τον θάνατο της Μαλένας, όπως μετέδωσε το κανάλι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ