“Θρίλερ” στην Πάτρα: Ο θάνατος της μικρής Μαλένας στο “μικροσκόπιο” – Οι έρευνες και οι αναρτήσεις

Νέα στοιχεία για την υπόθεση “θρίλερ” με τους θανάτους των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας, στην Πάτρα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως επισημάνθηκε και νωρίτερα, οι αστυνομικοί δίνουν μεγάλη βαρύτητα στον θάνατο του πρώτου κοριτσιού, της μικρής Μαλένας, το 2019. Πρόκειται να ερευνήσουν τυχόν “λάθη”, “κενά” και “παραλείψεις”. Στο πλαίσιο των ερευνών, οι καταθέσεις των ιατροδικαστών θεωρούνται κρίσιμης σημασίας, όπως και των γιατρών που είχαν εμπλακεί στις νοσηλείες του κοριτσιού. Στόχος είναι να απαντηθούν, έστω και τώρα, τυχόν κενά στην τότε έρευνα και να δοθούν απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα.

Η μικρή Μαλένα κατέληξε τον Απρίλιο του 2019 στο νοσοκομείο “Παίδων”. Το ereportaz.gr δημοσίευσε την ιατροδικαστική έκθεση νεκροψίας-νεκροτομής, όπου αναφέρεται ότι εντοπίστηκαν δύο μικροεκδορές στη ρινική χώρα του παιδιού. Η αναφορά αυτή είχε επισημανθεί κάτω από την ένδειξη “κακώσεις”. Σημειώνεται ότι οι μικροεκδορές αυτές, θα μπορούσαν να είχαν προκληθεί λόγω ακριβώς της νοσηλείας του κοριτσιού και να σχετίζονταν ακόμη και με κάποιο σωληνάκι που της είχε τοποθετηθεί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το στομάχι του κοριτσιού ήταν κενό, ενώ από τις ιστολογικές εξετάσεις παρατηρήθηκε “εκτεταμένη κενοτοπιώδη εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων” καθώς και έντονο “πνευμονικό οίδημα, πνευμονική συμφόρηση”. Ως αιτία θανάτου καταγράφεται η “ηπατική ανεπάρκεια”. Η ιατροδικαστής στο τελικό συμπέρασμα σημειώνει: “Σύμφωνα με το πρωτόκολλο εργασίας του εργαστηρίου στο εξετασθέν βιολογικό υλικό του πτώματος της παραπάνω δεν διακριβώθηκε η παρουσία φαρμάκου ή δηλητηρίου εκ των ανηκόντων στις ερευνηθείσες ομάδες, καθώς και οινοπνεύματος”.

Στο “μικροσκόπιο” αναρτήσεις στα social media

Την ίδια ώρα, στο “μικροσκόπιο” των Αρχών φαίνεται πως βρίσκονται οι αναρτήσεις της μητέρας στα social media, όσο και οι καταθέσεις στενών συγγενών του ζευγαριού.

Σύμφωνα με το mega, η 33χρονη μητέρα μιλούσε για προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε αναφέρει ποτέ σε γιατρούς που την είχαν ρωτήσει.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, σχετικά με την επιλογή των μονόκλινων δωματίων για τη νοσηλεία των κοριτσιών, οι γιατροί που είχαν χειριστεί τον αιφνίδιο θάνατο της Μαλένας το 2019, είχαν αναφέρει πως γνώριζαν ότι η 33χρονη μητέρα ήταν καρκινοπαθής. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει ο τηλεοπτικός σταθμός, η συγκεκριμένη ασθένεια δεν είχε δηλωθεί κάπου επίσημα και δεν προκύπτει από εξετάσεις.

Στο ρεπορτάζ έγινε αναφορά και σε συγκεκριμένο περιστατικό που φέρεται να συνέβη και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανάνηψης της μικρής Τζωρτζίνας, στο νοσοκομείο Παίδων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ