Πάτρα: Τι λέει η αδελφή της μητέρας που βρήκε νεκρή την 6 μηνών Ίριδα

«Μυστήριο» συνεχίζει να καλύπτει τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα. Η υπόθεση έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας, τα οποία θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Η αδελφή της μητέρας μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη “Ζήνα” και μίλησε και περιέγραψε όσα βίωσε η οικογένεια τα τρία τελευταία χρόνια.

Για τον θάνατο της 6μηνών Ίριδας
“Το προηγούμενο βράδυ ήμασταν με το παιδί εδώ. Το ταΐσαμε, το κάναμε μπάνιο, ήταν βράδυ. Στις 2.30 πέσαμε να κοιμηθούμε όλοι. Εγώ κοιμήθηκα με τη Ρούλα εκείνο το βράδυ, γιατί ο Μάνος δούλευε. Τα δωμάτια των παιδιών ήταν το ίδιο. Στις 7:30 έκλαψε, είπα στη Ρούλα “πήγαινε εσύ”. Είχαμε συνεννοηθεί την Κυριακή να πάμε για καφέ με τα παιδιά. Ήταν σκοτάδι γιατί η Τζωρτζίνα κοιμόταν ακόμη, και είδα ότι δεν ήταν σκεπασμένη όπως κάνουν όλα τα μωρά στον ύπνο τους. Την πιάνω και ήταν παγωμένη. Εν τω μεταξύ δεν έβλεπα την κοιλιά της να κινείται και εκεί σκέφτηκα ότι κάτι συμβαίνει. Ανάβω το φως την κοιτάω και τα χείλια της ήταν μελανά. Ήταν ότι πιο σοκαριστικό έχω ζήσει στη ζωή μου. Το αφήσαμε κάτω, ξεκινήσαμε ΚΑΡΠΑ. Παίρνω τον Μάνο και το ΕΚΑΒ. Πήραν το παιδί, θυμάμαι τη Ρούλα και το Μάνο να φωνάζουν σώστε το. Δεν μπορούσα να πω στην Τζωρτζίνα τι έγινε. Όταν πήγα στο νοσοκομείο μας είπαν ότι το παιδί είχε καταλήξει. Η Ρούλα είχε λιποθυμήσει. Στην κούνια είχε ένα πανάκι με δύο σταγόνες αίμα”.

Για τον θάνατο της Μαλένας
“Στη Μαλένα πήγα όταν νοσηλευόταν στο Ελπίδα. Το παιδί ήταν καλά, έπαιζε, γέλαγε. Όταν με πήρε η αδελφή μου και μου είπε ότι έφυγε, θυμάμαι τη Ρούλα ότι ήταν χαμένη, της μίλαγες και κοίταγε στο κενό. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, εδώ δεν μπορούν οι ειδικοί”.

Για όσα γράφονται στο διαδίκτυο για την αδελφή της
“Ποτέ και για κανένα λόγο, δεν υπάρχει περίπτωση, έλιωνε για τα παιδιά της. Ούτε μία στο εκατομμύριο να έχει πειράξει τα παιδιά της. Τα παιδιά ήταν τρελαμένα με τη μάνα τους και εκείνη με τα παιδιά. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ξεκίνησε αυτό. Ποτέ δεν είχε κανένα ψυχολογικό πρόβλημα η Ρούλα. Δεν είχε κανένα πρόβλημα, είναι μια φυσιολογική μαμά”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ