Πάτρα: Το μήνυμα που σόκαρε την δημοσιογράφο που μιλούσε με την Ρούλα έως τη σύλληψή της

Όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν το κουδούνι στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου την Τετάρτη για να την οδηγήσουν στην Αθήνα και στη συνέχεια να την συλλάβουν με την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, εκείνη μιλούσε με δημοσιογράφο site στην Πάτρα.

Η διευθύντρια σύνταξης της ιστοσελίδας thebest.gr, Γιώρα Κοντογεωργοπούλου μιλώντας στο OPEN για την 33χρονη μάνα και την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών, εξήγησε ότι η μητέρα ήταν συνεχώς μέσα στα κοινωνικά δίκτυα και απαντούσε.

Όπως είπε η δημοσιογράφος, η οποία αντάλλασσε μηνύματα με την Ρούλα Πισπιρίγκου, στην αρχή η τελευταία της έστειλε μεταξύ άλλων και το σοκαριστικό μήνυμα ότι «έπαιρνε ναρκωτικά η Τζωρτζίνα».

Ήταν η στιγμή που είχε βγει η είδηση ότι  εντοπίστηκε κεταμίνη στο αίμα της 9χρονης και όπως περιέγραψε η δημοσιογράφος αυτομάτως ρώτησε την Ρούλα «τι είναι η κεταμίνη».

Όπως είπε στο OPEN, «ήταν ετοιμόλογη, είπε δεν έχουμε ιδέα. Και ενώ στο MEGA δεν είχαν πει ότι ήταν ναρκωτική ουσία μου απάντησε ότι είναι ναρκωτικό – δεν ξέρω αν το έψαξε στην Google εκείνη την ώρα».

Ρούλα Πισπιρίγκου

Η κα Κοντογεωργοπούλου τόνισε ότι η 33χρονη μάνα της έδωσε την εντύπωση ότι είναι ένα πολύ ψυχρό άτομο και ότι «η μόνη φορά που της είπε κάτι τρυφερό ήταν όταν βγήκαν οι τοξικο-ιστολογικές εξετάσεις και ήταν καθαρές. Συγκεκριμένα μου είπε «τα κορίτσια μου με δικαιώνουν». Έως τότε, σύμφωνα με την δημοσιογράφο, μιλούσε συνεχώς για τον εαυτό της και χαρακτήρισε σκληρό το ότι μια μάνα που έχει χάσει τρία παιδιά δεν έκλαιγε.

Την ώρα που βγήκε η είδηση για την κεταμίνη μιλούσα και με τον Μάνο Δασκαλάκη και μου έδωσε την αίσθηση ότι δεν είχε ιδέα τι είναι η κεταμίνη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ