Πάτρα: Τι αναφέρει ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων για τα βίντεο με την Τζωρτζίνα

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, μέσα σε διάστημα λιγότερο των τριών χρόνων.

Τα ερωτήματα παραμένουν πολλά ενώ τις τελευταίες ώρες γίνεται μεγάλη συζήτηση γύρω από τα βίντεο που είχε τραβήξει η μητέρα, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που έκανε το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης, σύμφωνα με όσα είπε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», είχε κάνει μία σύσταση στη μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, να βιντεοσκοπήσει τους σπασμούς που έκανε η Τζωρτζίνα, καθώς οι γιατροί δεν είχαν παρατηρήσει τέτοια φαινόμενα.

«Ας κοιτάξουν τα βίντεο οι Αρχές. Δεν ξέρω πόσα βίντεο είναι. Ούτε μπορώ να γνωρίζω πώς έγιναν όλα αυτά», είπε ο κ. Ηλιάδης, που υπογράμμισε ότι «δεν εκλήθη ποτέ από τη μητέρα να επέμβει, όταν η Τζωρτζίνα έκανε τους συγκεκριμένους σπασμούς».

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Η εκδοχή από τον δικηγόρο των γονιών

Μία άλλη εκδοχή σχετικά με το θρίλερ στην Πάτρα και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τη ρήξη στη σχέση του ζευγαριού των τριών κοριτσιών που πέθαναν αιφνίδια, δίνει ο Απόστολος Λύτρας, διευκρινίζοντας ότι έχει αναλάβει την νομική εκπροσώπηση και των δύο.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ποινικολόγου, η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν εκείνη που ήθελε να χωρίσει με τον σύζυγό της, και όχι ο Μάνος Δασκαλάκης. Μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, ο Απόστολος Λύτρας έκανε λόγο για “ανακρίβειες” και “τέρατα” που έχουν ακουστεί για την υπόθεση.

“Το τι ανακρίβειες έχουν ακουστεί για εκείνους δεν περιγράφονται. Βγήκανε και υπονοήσαν ότι, όταν το ζευγάρι πήγε να χωρίσει, η μητέρα ενδεχομένως να έκανε κάτι για να επιστρέψει ο σύζυγος. Αυτό είναι λάθος. Η μητέρα όταν έγινε αυτό το περιστατικό ήθελε να χωρίσει με τον σύζυγό της, όχι ο πατέρας”, είπε ο δικηγόρος, δηλώνοντας ότι έχει και μηνύματα που έχουν ανταλλάξει οι γονείς, εκείνη την περίοδο, και αποδεικνύουν τα λεγόμενά του.

Αναφέρθηκε, δε, και σε μία δεύτερη “ανακρίβεια”, σχετικά με την παρουσία του ζευγαριού σε συναυλία μετά τον θάνατο των δύο παιδιών τους. “Επίσης, βγήκαν και κατηγορήσαν το ζευγάρι ότι αφού είχαν χάσει τα δύο τους παιδιά, πώς είναι δυνατόν να έχουν πάει σε μία συναυλία. Το ξέρετε ότι πήγαν καλεσμένοι στη συγκεκριμένη συναυλία για να βρουν τον συγκεκριμένο τραγουδιστή, μέσω ανθρώπου, επειδή θα γινόταν συναυλία για λογαριασμό του τρίτου παιδιού;”, είπε ο δικηγόρος.

Ο ίδιος, συμπλήρωσε ότι “καμιά φορά, ο πόνος των ανθρώπων μπορεί να εκδηλωθεί με διάφορους τρόπους. Εγώ ξέρω ότι πήγα στο σπίτι των ανθρώπων. Είδα ένα σπίτι, σε όλους τους τοίχους, φωτογραφίες των παιδιών”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.