Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: “Η μητέρα ήθελε να χωρίσει” – Ο Απόστολος Λύτρας για τη συναυλία και το “γονιδιακό θέμα”

Μία άλλη εκδοχή σχετικά με το θρίλερ στην Πάτρα και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τη ρήξη στη σχέση του ζευγαριού των τριών κοριτσιών που πέθαναν αιφνίδια, δίνει ο Απόστολος Λύτρας, διευκρινίζοντας ότι έχει αναλάβει την νομική εκπροσώπηση και των δύο.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ποινικολόγου, η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν εκείνη που ήθελε να χωρίσει με τον σύζυγό της, και όχι ο Μάνος Δασκαλάκης. Μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, ο Απόστολος Λύτρας έκανε λόγο για “ανακρίβειες” και “τέρατα” που έχουν ακουστεί για την υπόθεση.

“Το τι ανακρίβειες έχουν ακουστεί για εκείνους δεν περιγράφονται. Βγήκανε και υπονοήσαν ότι, όταν το ζευγάρι πήγε να χωρίσει, η μητέρα ενδεχομένως να έκανε κάτι για να επιστρέψει ο σύζυγος. Αυτό είναι λάθος. Η μητέρα όταν έγινε αυτό το περιστατικό ήθελε να χωρίσει με τον σύζυγό της, όχι ο πατέρας”, είπε ο δικηγόρος, δηλώνοντας ότι έχει και μηνύματα που έχουν ανταλλάξει οι γονείς, εκείνη την περίοδο, και αποδεικνύουν τα λεγόμενά του.

Αναφέρθηκε, δε, και σε μία δεύτερη “ανακρίβεια”, σχετικά με την παρουσία του ζευγαριού σε συναυλία μετά τον θάνατο των δύο παιδιών τους. “Επίσης, βγήκαν και κατηγορήσαν το ζευγάρι ότι αφού είχαν χάσει τα δύο τους παιδιά, πώς είναι δυνατόν να έχουν πάει σε μία συναυλία. Το ξέρετε ότι πήγαν καλεσμένοι στη συγκεκριμένη συναυλία για να βρουν τον συγκεκριμένο τραγουδιστή, μέσω ανθρώπου, επειδή θα γινόταν συναυλία για λογαριασμό του τρίτου παιδιού;”, είπε ο δικηγόρος.

Ο ίδιος, συμπλήρωσε ότι “καμιά φορά, ο πόνος των ανθρώπων μπορεί να εκδηλωθεί με διάφορους τρόπους. Εγώ ξέρω ότι πήγα στο σπίτι των ανθρώπων. Είδα ένα σπίτι, σε όλους τους τοίχους, φωτογραφίες των παιδιών”.

“Υπάρχει γονιδιακό θέμα και πρόβλημα εκ γενετής στο τρίτο παιδάκι”

“Δυστυχώς, με όλους τους γιατρούς που έχω έρθει σε επαφή και μιλάω για το τρίτο παιδάκι, σαφέστατα υπάρχει γονιδιακό θέμα και υπάρχει πρόβλημα εκ γενετής “, είπε ακόμη ο Απόστολος Λύτρας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα βίντεο που έχει τραβήξει η μητέρα της Τζωρτζίνας με τα “επεισόδια σπασμών” του παιδιού.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ