Πάτρα: Στο “μικροσκόπιο” οι αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο – Οι “ύποπτες λέξεις” και οι αγορές

Έφτασε η ώρα της απολογίας για την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας. Η 33χρονη από την Πάτρα, πρόκειται να περάσει αύριο, Δευτέρα, το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση που έχει συνταράξει την κοινή γνώμη. Στην τελική ευθεία για την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου και νέα στοιχεία βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας. Υπενθυμίζεται ότι εντοπίστηκε κεταμίνη στις τοξικολογικές εξετάσεις του άτυχου κοριτσιού, ο θάνατος του οποίου αποτέλεσε και την αφορμή, ώστε η υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας να ανατεθεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega, οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν τις αναζητήσεις που έκανε η μάνα των τριών κοριτσιών στο διαδίκτυο, αφού αυτές ήταν πολλές και διάφορες. Οι αστυνομικοί φαίνεται ότι δεν περιμένουν η Ρούλα Πισπιρίγκου να παραδεχθεί ότι έκανε τις αναζητήσεις στο διαδίκτυο, αφού αυτό θα την αυτο-ενοχοποιήσει.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, φαίνεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε μπει στο “μικροσκόπιο” της ΕΛ.ΑΣ. και υπήρχε μία άτυπη επίσημη παρακολούθηση των συνομιλιών και των αναζητήσεων που έκανε στο διαδίκτυο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 33χρονη έκανε αναζητήσεις στο διαδίκτυο με ύποπτες λέξεις – κλειδιά και προχωρούσε σε αγορές προϊόντων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί θεωρούν ότι το διαδίκτυο είναι ο πρώτος χώρος, απ’ όπου η Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε την κεταμίνη.

Παρόλο που υπάρχουν κι άλλα σενάρια και ενδεχόμενα, σχετικά με την εμπλοκή κι άλλων προσώπων, οι αστυνομικοί φαίνεται πως εκτιμούν ότι το διαδίκτυο είναι από τους πρώτους χώρους που πρέπει να ερευνηθεί. Όπως μεταδόθηκε, αναμένεται να γίνει επίσημη άρση απορρήτου, ενώ θα συνεχιστούν οι έρευνες για τις αναζητήσεις της 33χρονης.

Πάτρα Ρούλα Πισπιρίγκου

Στο “φως” ακόμη μία απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας – Η ανατριχιαστική μαρτυρία εργαζομένου σε νοσοκομείο της Πάτρας

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, υπήρξε ακόμη μία απόπειρα δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας. Στις 8 Απριλίου του 2021 ο Μάνος Δασκαλάκης είχε πάει στην Αθήνα να προωθήσει την αίτηση διαζυγίου με την Ρούλα Πισπιρίγκου και τότε είναι που εισάγεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο η Τζωρτζίνα, ενώ μετά από λίγες ημέρες υφίσταται σοβαρή ανακοπή που της προκαλεί την μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

Το άτυχο κοριτσάκι βασανίστηκε τους τελευταίους μήνες. Ειδικά σε ό,τι αφορά στον τελευταίο μήνα της ζωής της Τζωρτζίνας, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι σε χθεσινή διαδικτυακή συζήτηση έγινε παρέμβαση ενός εργαζομένου σε νοσοκομείο της Πάτρας που υποστήριξε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητούσε στις αρχές Ιανουαρίου του 2022 να νοσηλευτεί εκ νέου η Τζωρτζίνα με ύποπτα συμπτώματα υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την μαρτυρία, η μητέρα φέρεται να ζήτησε να γίνει μαγνητική τομογραφία στο παιδί, επειδή ο Μάνος Δασκαλάκης είχε φύγει στην Αθήνα και αν το παιδί νοσηλευόταν αυτός θα γυρνούσε πίσω. Εφόσον αποδειχθεί κάτι τέτοιο, αυτό θα είναι ακόμη ένα στοιχείο του “παζλ” με τα μυστηριώδη “επεισόδια” του 9χρονου κοριτσιού και την τυχόν σχέση που μπορεί να είχαν με τα προβλήματα στη σχέση των δύο γονέων.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ