Πάτρα: Στη φυλακή οι έξι κατηγορούμενοι για ληστείες και κατοχή εκρηκτικών υλών

Στη φυλακή οδηγούνται οι έξι κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό τις ληστείες, στην Πάτρα. Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι έξι κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι το μεσημέρι της Τρίτης.

Πάτρα: Σημειώματα «καίνε» τους συλληφθέντες – Και δύο αδέλφια ανάμεσά τους

Νωρίς το πρωί και κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας, είχαν οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο προκειμένου να απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους έχουν απαγγελθεί.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο για δύο τουλάχιστον χρόνια φέρονται να διέπρατταν ληστείες και να διακινούσαν ναρκωτικά. Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από τις έρευνες των αστυνομικών βρέθηκαν και εκρηκτικά στην κατοχή τους.

Πάτρα: Στις έρευνες και η Αντιτρομοκρατική – Ποια στοιχεία βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» – ΒΙΝΤΕΟ

Ανάμεσά στους κατηγορούμενους βρίσκεται και ο γιος του «Στέλιου» της 17Ν.

Οι συλληφθέντες για την υπόθεση στην Πάτρα, ήταν συνολικά επτά. Χθες το μεσημέρι απολογήθηκε η 24χρονη φοιτήτρια, η οποία αφέθηκε ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Πάτρα: Πιστόλια, εκρηκτικά C4 και ναρκωτικά στα σπίτια των 7 συλληφθέντων – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχει προκύψει ότι έχουν διαπράξει επτά ληστείες -τρεις σε καταστήματα τραπεζών, τρεις σε υποκαταστήματα ΕΛ.ΤΑ και μία σε κατάστημα Super Market-, 10 κλοπές δίκυκλων μοτοσικλετών και μια διάρρηξη σε σπίτι.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση σε ένδειξη συμπαράστασης στους συλληφθέντες, όπως αναφέρει το tempo24news.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ