Πάτρα: Ανοίγουν τον τάφο της Τζωρτζίνας για να πάρουν το τάμπλετ

Αυτή την ώρα ανοίγουν τον τάφο της Τζωρτζίνας στην Πάτρα. Η εκταφή γίνεται έπειτα από εντολή που έδωσε η ανακρίτρια προκειμένου οι Αρχές να ανασύρουν το τάμπλετ που είχε τοποθετήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα στο φέρετρο. 

Από λεπτό σε λεπτό θα γίνει η ανάσυρση του τάμπλετ που θάφτηκε με το 9χρονο κορίτσι και αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση-μυστήριο της Πάτρας.

Πριν ανοίξει ο τάφος της Τζωρτζίνας, έγινε ένα τρισάγιο, ενώ στο σημείο βρίσκονται και συγγενείς του παιδιού.

Για τη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε ο Μάνος Δασκαλάκης στο πρώτο μέρος της συνέντευξης που έδωσε στην Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Ο πατέρας της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας παιδιών αναφέρθηκε στη γνωριμία του με την κατηγορούμενη, στη γρήγορη εγκυμοσύνη και στη στάση των γονιών του όλο αυτό το διάστημα των αποκαλύψεων.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή. Να βγαίνω από ένα δικαστήριο όπου θα έχω υποστηρίξει την κατηγορία ότι μάνα σκότωσε τα παιδιά της. Πόσο μάλλον τα δικά μου παιδιά. Η εγκυμοσύνη της Ρούλας στην Τζωρτζίνα ήρθε γρήγορα αλλά ήταν επιλογή μας. Εμένα μου άρεσαν τα παιδιά. Δεν με πείραζε που ήμουν μικρός. Ήθελα οικογένεια. Ήθελα παιδιά. Το θέλαμε και το κάναμε. Δεν υπήρχε κανείς να μου πει το παραμικρό για τη Ρούλα. Το μόνο που ήξερα για εκείνη ήταν ότι είχε κάνει μια απόπειρα αυτοκτονίας. Μου είχε πει πως το είχε κάνει επειδή ήταν πιεσμένη εξαιτίας του θανάτου της γιαγιάς της και ενός χωρισμού που είχε. Τίποτε άλλο δεν ήξερα. Κανείς δεν μου είχε πει τίποτα» είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη

«Μέχρι και να φύγει η Μαλένα μου από τη ζωή δεν υπήρχε κανένας τσακωμός. Έβλεπα μια Ρούλα που προσπαθούσε να κρατήσει την οικογένεια της με κάθε τρόπο. Δεν υπήρχε ακραίος τρόπος. Μια φορά είχαμε τσακωθεί μπροστά στα παιδιά. Ορατά ήταν τα προβλήματα μετά τον χαμό της Ίριδας. Ψάχνουμε έστω και μισό δείγμα… Που να μου είχε δείξει κάτι κακό με τα παιδιά. Οι γονείς μου δεν εμφανίζονται γιατί είναι σοβαροί. Οι άνθρωποι πενθούν ακόμα» συμπλήρωσε.

Και συνέχισε: «Το μονό που εύχομαι ακόμα και τώρα είναι να ξυπνήσουμε ένα πρωί και να είναι όλα ψέματα. Να έχουμε γυρίσει πίσω και να είναι τα παιδιά μας ζωντανά. Να είναι όλα ψέματα. Δεν είχα υποψιαστεί τίποτα. Μιλάμε για τον πιο χειριστικό άνθρωπο. Γ..ω τον έρωτα. Για ποιον έρωτα μιλάμε; Τα παιδιά μου μπορούν να γυρίσουν πίσω;».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ