Φως στο Τούνελ: Τι είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου στον Μάνο Δασκαλάκη για την κεταμίνη – ΒΙΝΤΕΟ

Τα όσα του είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου, σχετικά με την κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, λίγες ώρες πριν τη σύλληψή του, αποκάλυψε ο Μάνος Δασκαλάκης στη συνέντευξη που έδωσε στην Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

«Επικοινώνησε μαζί μου η Ρούλα και μου είπε ”βρήκανε κεταμίνη. Άλλο αυτό”. Της είπα να μην ακούς αυτά που λένε. Μετά έγινε η σύλληψη και έχασα την επαφή μαζί της. Με πήρε την επόμενη ημέρα από τη ΓΑΔΑ. Μου είπε ”με έπιασαν δεν ξέρω τον λόγο. Δεν ξέρω για την κεταμίνη. Βρείτε γιατρούς, βρείτε ειδικούς, βρείτε τα πάντα, δεν ξέρω τίποτα. Η κεταμίνη είναι εξειδικευμένο φάρμακο δεν αγοράζεται από κάπου”. Της είπα ”Ρούλα κοίταξε να δεις. Έχεις καταλάβει τη θέση μας αυτή τη στιγμή;” και της έκλεισα το τηλέφωνο. Μετά βγήκε και είπε ό, τι είπε» ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Δεν ξέρω πως μπορεί να βρήκε την κεταμίνη. Μπορούν να ψαχτούν όλα από τους αρμόδιους. Ούτε εγώ ούτε ο πατέρας μου έχουμε σχέση με αυτό. Ούτε από την οικογένεια της Ρούλας υπάρχει κάποιος που να μπορούσε να βρει κεταμίνη» συνέχισε.

Αναφερόμενος στην καταγγελία στο “Χαμόγελο του Παιδιού” για κακοποίηση της Τζωρτζίνας, ο Μάνος Δασκαλάκης ξεκαθάρισε πως «δεν υπάρχει καμία κακοποίηση της Τζωρτζίνας. Ήρθε κοινωνική λειτουργός έλεγξε, κοίταξε και από τότε δεν έγινε τίποτα». «Πριν πάθει η Τζωρτζίνα το οτιδήποτε δεν υπήρχαν φάρμακα στο σπίτι, ούτε ντεπόν» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο θάνατο της 9χρονης κόρης του. «Στο ”Αγλαΐα Κυριακού” την πρώτη μέρα έμεινα μέσα, την επόμενη έφυγα και με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ”το παιδί έκανε επεισόδιο γερό”. Μετά με πήρε και μου είπε ότι επανήλθε. Με πήρε ξανά αργότερα και μου λέει “το παιδί δεν επανέρχεται με τίποτα. Τι είπα ”τι είναι αυτά που λες” και είμαι μέσα σε ένα λεωφορείο και δεν ξέρω πως να αντιδράσω. Δεν μπορώ να το δεχθώ ακόμα. Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Και αυτό το παιδί βοήθησε στο να είμαστε σε αυτό το σημείο. Ανατρίχιασα όταν είδα τη ζωγραφιά με τα τρία αγγελάκια. Τη ρώτησα την Τζωρτζινα γιατί τρία αγγελάκια αλλά δεν μου απάντησε» ανέφερε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ