Δήμητρα Ματσούκα: Αν κερδίσω Όσκαρ δεν θα το δεχτώ – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η Δήμητρα Ματσούκα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της, τις φιλοδοξίες της, ενώ αποκάλυψε πως σε περίπτωση που κερδίσει ένα Όσκαρ δεν πρόκειται να το δεχθεί.

«Ήμουν πάρα πολύ σίγουρη ότι κάποια στιγμή θα πάρω τον Χρυσό Φοίνικα. Το πίστευα πολύ ότι εγώ θα κάνω ταινία, θα πάει στο Φεστιβάλ των Καννών και θα πάρω και βραβείο ερμηνείας. Αυτή ήταν μιας στιγμή μεγαλείου μου» ανέφερε η Δήμητρα Ματσούκα.

«Το Όσκαρ έχω σκεφτεί ότι δεν θα το δεχτώ. Θα στείλω κάποιον που θα πει και τους λόγους που δεν το δέχομαι. Μέχρι πρότινος δεν μου άρεσαν οι ταινίες που έπαιρναν Όσκαρ και έχω πολλές διαφωνίες με την αμερικανική πολιτική σε διάφορα συμβάντα σε αυτόν τον κόσμο» αποκάλυψε η δημοφιλής ηθοποιός.

«Δεν την ψώνισα ποτέ. Είχα μεγαλώσει με δύο γονείς που μας ενθάρρυναν, μας έκαναν να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Δεν ήμουν στερημένη από αποδοχή. Την περίοδο των εξωφύλλων δεν μου άρεσα. Έλεγα ότι με αδικούν. Έλεγα ότι είμαι πιο καλή στην πραγματικότητα” συμπλήρωσε η Δήμητρα Ματσούκα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ