Μάνος Δασκαλάκης: “Μία τεράστια συγγνώμη που δεν μπόρεσα να τα καταλάβω” – ΒΙΝΤΕΟ

Μία «τεράστια συγγνώμη» που δεν μπόρεσε να τα καταλάβει ζήτησε από τα τρία του παιδιά ο Μάνος Δασκαλάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε στην Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

«Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, δεν τη φοβόμουν, δεν φοβάμαι τίποτα» τόνισε ο Μάνος Δασκαλάκης, ενώ αναφέρθηκε και στη μαρτυρία ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε βάλει μπράβους να τον χτυπήσουν. «Μου έλεγε ότι θα με καταστρέψει, αλλά το μυαλό μου δεν πήγαινε στο κακό, θεωρούσα ότι εννοούσε οικονομικά. Αυτή την έκρηξη την είχε μετά την Ίριδα. Είχε προσλάβει κάποιον για να με χτυπήσει, να μην μπορώ να είμαι στην Αθήνα και να επιστρέψω στην Πάτρα, τώρα το έμαθα. Βρήκα μάρτυρα και αν δεν έχει καταθέσει, θα το κάνει. Ήμασταν μια χαρά πριν το χαμό της Μαλένας, δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να την ώθησε να κάνει κάτι τέτοιο» είπε στην Αγγελική Νικολούλη ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Δεν ήμουν στο δωμάτιο στο νοσοκομείο (σ.σ. όταν έφυγε από τη ζωή η Μαλένα). Όταν μπήκα στον θάλαμο, είδα τους ανθρώπους να κάνουν ΚΑΡΠΑ. Όλο το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό έκανε ό,τι μπορούσε. Και αυτή η σκηνή και της Ίριδας είναι σκηνές που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Τη μήνυση την κάναμε τότε γιατί πήραμε μία απόφαση που μιλούσε για ηπατική ανεπάρκεια και μας είπαν οι γιατροί ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι τέτοιο. Αν μου είχαν βγάλει σαν πόρισμα το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας προς το παιδί, θα είχα προφυλάξει την Τζωρτζίνα, δεν θα υπήρχε άλλο παιδί τότε και θα είχαν τελειώσει όλα από εκεί» πρόσθεσε.

«Δεν γνώριζα για τις αναρτήσεις που έκανε η Ρούλα σε ομάδες και στα social media», ξεκαθάρισε. Έκανα το καλύτερο για την Τζωρτζίνα γιατί κάθε φορά, μετά από κάθε θάνατο έμενε μόνη της. Η Ρούλα δεν είχε δείξει το παραμικρό σημάδι προς τα παιδιά. Το λάθος μου είναι ότι δούλευα και δεν πέρασα χρόνο με τα παιδιά. Αν αποδειχτεί ότι ήταν δολοφονίες, ένα τεράστιο συγγνώμη που δεν μπόρεσα να τα καταλάβω. Δεν υπήρχε σημάδι. Δεν είμαι καθόλου ερωτευμένος πλέον με τη Ρούλα» συμπλήρωσε ο Μάνος Δασκαλάκης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ