Πάτρα: Ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος» διέψευσε τα περί απειλών για τη ζωή του

Ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, διέψευσε ότι έχει δεχτεί απειλές για τη ζωή του, μετά τις αποκαλύψεις του για την υπόθεση της Πάτρας. Επίσης διέψευσε ότι έχει ζητήσει προσωπική φρουρά από την Αστυνομία.

Το πρωί της Τρίτης, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούριου ανέφερε πως «ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος» ζήτησε από την Αστυνομία, προσωπική ασφάλεια, γιατί νιώθει ότι απειλείται η σωματική του ακεραιότητα». Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή του Alpha, διέψευσε τα περί απειλών για τη ζωή του.

«Κοντεύει Πρωτομαγιά, η Πρωταπριλιά είναι πίσω μας. Δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση για προσωπική ασφάλεια. Ούτε εγώ, ούτε κανένας συνάδελφος από την εφημερίδα “Πελοπόννησος” ουδέποτε δέχθηκε απειλή. Σε ότι με αφορά, ποτέ μα ποτέ, δεν είχα καμία συνομιλία με την Αστυνομία, στην Πάτρα, στην Αχαΐα, απ’ την οποία να ζητήσω την όποια προστασία. Δεν έχει προκληθεί κανενός είδους, περίεργο, να το πω, τηλεφώνημα, ή τηλεφώνημα με περιεχόμενο απειλητικό προς εμένα, και απ’ ό,τι γνωρίζω, και από τους συναδέλφους. Κατά συνέπεια δεν υφίσταται και καμία αναγκαιότητα λήψης τέτοιου μέτρου προστασίας. Αν υφίστανται, θα το ζητούσαμε» τόνισε ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Σε ότι αφορά την υπόθεση της Πάτρας, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος αποκάλυψε πως «έρχεται σωρεία δημοσιευμάτων τις επόμενες ημέρες, με το ίδιο αποκαλυπτικό περιεχόμενο. Δεν μας εμποδίζει κάτι, δεν μας εμπόδισε κανείς. Προσπαθούμε να έχουμε τις ανάλογες πηγές».

Σύμφωνα με τον αρχισυντάκτη της εφημερίδας “Πελοπόννησος”, τα δημοσιεύματα θα αφορούν τόσο στον πατέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, Μάνο Δασκαλάκη όσο και στην προφυλακισμένη μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για το θάνατο του ενός παιδιού της, της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ