Δολοφονία Σκαφτούρου: Κάμερα ασφαλείας «συνέλαβε» δύο από τους δράστες – ΦΩΤΟ

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών που εκτέλεσαν με καλάσνικοφ τον επιχειρηματία Γιάννη Σκαφτούρο, μέσα στο εξοχικό σπίτι του στα Σκούρτα Βοιωτίας έχουν εξαπολύσει οι Αρχές.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν στην κατοχή τους ένα βίντεο κλειστού κυκλώματος, στο οποίο έχουν καταγραφεί δύο από τους εκτελεστές του Γιάννη Σκαφτούρου, να επιβαίνουν στη μηχανή μεγάλου κυβισμού που εγκατέλειψαν σε χωράφι μετά τη δολοφονική επίθεση. Σύμφωνα με το MEGA πρόκειται για τα άτομα που μπήκαν μέσα στην αυλή της οικίας του Γιάννη Σκαφτούρου και άνοιξαν πυρ, σκοτώνοντας τον επιχειρηματία και τραυματίζοντας ακόμη δύο άτομα. Το βίντεο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας της περιοχής.

Η μοτοσυκλέτα 1.200 κυβικών που εγκατέλειψαν οι δράστες είχε κλαπεί το 2019 από την περιοχή του Ασπροπύργου. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο συγγενής του Γιάννη Σκαφτούρου που προσπάθησαν να του πάρουν το αυτοκίνητο, για να διαφύγουν, οι δύο δράστες μιλούσαν σπαστά ελληνικά, ήταν μετρίου αναστήματος, φορούσαν μαύρα ρούχα και μαύρα κράνη. Σύμφωνα με το MEGA, οι δράστες, μέσα από τα κράνη, φορούσαν κουκούλες full face, για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ