Κώστας Αρζόγλου: “Άναψαν τα φώτα και βρέθηκα ολόγυμνος μπροστά στο κοινό – Νόμιζα ότι θα χαθεί ο κόσμος”

Στην κάμερα της εκπομπής “Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον” μίλησε ο Κώστας Αρζόγλου. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο γνωστός ηθοποιός θυμήθηκε ένα συμβάν στο σανίδι, έπειτα από το οποίο βρέθηκε “ολόγυμνος” ενώπιον των θεατών, σε παράσταση που συμμετείχε στο παρελθόν. 

Ερωτηθείς για το αν υπήρξε ποτέ περίοδος που ‘ψωνίστηκε’, ο Κώστας Αρζόγλου απάντησε: «Ναι. Ένα νέο παιδί που είναι 25 ετών και που στο περίπτερο της γειτονιάς του είναι σε 2-3 εξώφυλλα, κάποια στιγμή θα καβαλήσει το καλάμι. Ευτυχώς το ξεπέρασα γρήγορα.”

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε: “Δεν ξέρω με ποιον τηλεοπτικό ρόλο με έχει στο μυαλό του ο κόσμος. Γινόταν τότε χαμός στον δρόμο για τον Αρζόγλου, όχι για τον ρόλο”.

Το συμβάν

“Υπάρχει μια στιγμή σε παράσταση που ξεντύνομαι. Ακούγεται μια κραυγή ‘γρήγορα έναν γιατρό!’. Άναψαν τα φώτα κατευθείαν και βρέθηκα ολόγυμνος μπροστά στο κοινό. Εκεί νόμιζα ότι θα χαθεί ο κόσμος. Πήραν με φορείο έναν θεατή, ” αποκάλυψε ο Κώστας Αρζόγλου όσον αφορά στην άβολη στιγμή που βίωσε σε εκείνη την παράσταση στο θέατρο.

“Επαγγελματικά είμαι επιλεκτικός πλέον, προσωπικά θαυμάζω τις γυναίκες που με ανέχτηκαν. Τώρα καταλαβαίνω ότι δεν είμαι εύκολος άνθρωπος», ανέφερε.

Τέλος, ο Κώστας Αρζόγλου υπογράμμισε: «Σε κάποιες φάσεις δουλεύω με τον εαυτό μου, σε άλλες φάσεις τον χαϊδεύω. Δεν θέλω να ξεπεράσω το φόβο μου να μπω στη θάλασσα. Έχω αμφίθυμη σχέση μαζί της, μετά το χαμό της μητέρας μου».

Ακολουθεί το βίντεο με τα όσα είπε ο Κώστας Αρζόγλου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ