Πάτρα: Νέες δηλώσεις Ρουγκάλα που θα συζητηθούν – “Η Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε μήνυμα στον Μάνο από τα κρατητήρια”

Ο πρώην διευθυντής Ασφαλείας Πατρών, Χρήστος Ρουγκάλας είναι από εκείνους που από την πρώτη στιγμή είχε θεωρήσει αποκλειστικά υπεύθυνη την Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Μιλώντας στον ALPHA, ο κ. Ρουγκάλας τόνισε ότι «η Ρούλα έστειλε μήνυμα στον Μάνο μέσα από τα κρατητήρια. Το είπε άλλωστε και ο συνοδός που ήθελε να προσλάβει για να χτυπήσει τον Μάνο λέγοντάς του να του μεταφέρει ότι «αν πέσω εγώ σε αυτή την υπόθεση, θα πέσει κι αυτός μαζί μου».

Σύμφωνα με τον πρώην Στρατηγό της ΕΛ.ΑΣ. μπαίνουν κι άλλα πρόσωπα του οικογενειακού περίγυρου στο κάδρο και για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς.

«Δεν έχει πεθάνει στο νοσοκομείο η σπιτονοικοκυρά, αλλά στο σπίτι. Το περίεργο είναι ότι δεν μπορεί να βρεθεί ο γιατρός που υπέγραψε το πιστοποιητικό θανάτου από το νοσοκομείο του Ρίου» επέμεινε ο κ. Ρουγκάλας και συμπλήρωσε:

«Στην προκειμένη περίπτωση σίγουρα έχει γίνει αποτέφρωση. Πρέπει το γραφείο τελετών να δείξει στην Αστυνομία όλα τα έγγραφα. Από νεοπλασία της μήτρας δεν πεθαίνει κανείς, όπως αναγραφόταν στο πιστοποιητικό. Δεν είχε καρκίνο η μακαρίτισσα, Ευγενία» .

Ο κ. Ρουγκάλας αναρωτήθηκε εάν υπάρχει ακόμα το στούντιο ηχογράφησης στον δεύτερο όροφο του ακινήτου όπου έμενε, ενώ πρόσθεσε ότι «μου λένε πως ο Μάνος όπου και να πήγαινε πάντα είχε παραπάνω λεφτά από εκείνα που έπαιρνε ως οδηγός φορτηγού. Όλα αυτά θα διερευνηθούν».

Ο πρώην διευθυντής Ασφαλείας Πατρών υποστήριξε ότι «πρέπει να διερευνηθεί ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ALPHA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ