Πάτρα: Μέσα στο σπίτι της οικογένειας Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη—Εικόνες από το δωμάτιο όπου βρέθηκε νεκρή η Ίριδα

Εικόνες μέσα από το σπίτι όπου διέμεναν η Ρούλα Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης και τα τρία άτυχα κοριτσάκια τους, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για το διαμέρισμα στο τριώροφο κτίριο στην οδό Μπιζανίου όπου η οικογένεια από την Πάτρα διέμενε τα τελευταία επτά χρόνια.

Το Mega μετέδωσε σχετικές εικόνες από το σπίτι της οικογένειας, που πλέον δεν κατοικείται. Εντός του χώρου υπάρχουν ορισμένα σκονισμένα έπιπλα, ενώ στο υπνοδωμάτιο του ζευγαριού είναι κρεμασμένο ένα εικονοστάσι.

«Σε αυτό το σπίτι, είμαστε αληθινοί, κάνουμε λάθη, λέμε συγγνώμη, δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες, δίνουμε αγκαλιές, συγχωρούμε, μιλάμε δυνατά, κάνουμε υπομονή, αγαπάμε» είναι η αφίσα που είχαν κολλημένη στον τοίχο της κουζίνας. Στο μπαλκόνι υπάρχουν ακόμα κάποια ξεχασμένα ρούχα.

Έμφαση δόθηκε στο παιδικό δωμάτιο όπου κοιμόντουσαν και περνούσαν πολλές στιγμές της ζωής τους η Τζωρτζίνα, η Μαλένα και η Ίριδα. Ζωγραφιές και αυτοκόλλητα στους τοίχους μαρτυρούν ότι κάποτε σε αυτόν τον χώρο έζησαν μικρά παιδιά.

Ωστόσο, σε αυτό το δωμάτιο ήταν που γράφτηκε και ο τραγικός επίλογος για την μικρή Ίριδα. Το άτυχο βρέφος είχε βρεθεί νεκρό μέσα στην κούνια του, τον Μάρτιο του 2021.

Κατά δήλωση της Ρούλας Πισπιρίγκου και της αδελφής της, η Δήμητρα Πισπιρίγκου ήταν εκείνη που βρήκε νεκρή την Ίριδα μέσα στην κούνια της. Όταν πήγε να την ξυπνήσει, διαπίστωσε ότι ήταν παγωμένο το χέρι της και δεν ανέπνεε.

Στη συνέχεια οι δύο γυναίκες υποστήριξαν ότι επιχείρησαν να κάνουν ΚΑΡΠΑ στο παιδί, ενημέρωσαν τον Μάνο Δασκαλάκη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ήταν ήδη αργά όμως για την άτυχη Ίριδα, που παραμένει άγνωστο τι ώρα ακριβώς κατέληξε.

Όταν ολοκληρωθεί η αποσφράγιση του διαμερίσματος και η καταγραφή, τότε το τριώροφο ακίνητο θα δοθεί σε κάποιον μεσίτη προκειμένου να πωληθεί, με το αντίτιμο να εκτιμάται σε 300.000 ευρώ.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι ήδη προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας. Διώκεται επιπλέον για ανθρωποκτονία από πρόθεση της Μαλένας και της Ίριδας, των δύο μικρότερων σε ηλικία παιδιών της οικογένειας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ