Πάτρα: Με κουκούλα στο κεφάλι και αλεξίσφαιρο γιλέκο στον ανακριτή η Ρούλα Πισπιρίγκου

Με κουκούλα στο κεφάλι και αλεξίσφαιρο γιλέκο οδηγήθηκε στον ανακριτή η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η μάνα των τριών παιδιών από την Πάτρα αναμένεται να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί.

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας. Η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε λίγο πριν από τις 11 το πρωί της Πέμπτης στον εισαγγελέα υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Η 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, μπήκε στην εισαγγελία από την πλαϊνή πόρτα προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί, αφού δεν έχει δικηγόρο μετά την παραίτηση του Απόστολου Λύτρα.

Στα πλάνα που μεταδόθηκαν, η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται να φορά αλεξίσφαιρο γιλέκο και κουκούλα στο κεφάλι.

Δείτε τα πλάνα που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 από την μεταγωγή της Ρούλας Πισπιρίγου στην Ευελπίδων

Στην Ευελπίδων έχει συγκεντρωθεί οργισμένος κόσμος που φωνάζει “φόνισσα”.

Πάτρα: Τηλεφωνική επικοινωνία Λύτρα με την Ρούλα Πισπιρίγκου – Η συνομιλία τους και η αποχώρηση από την υπόθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Απόστολος Λύτρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τις εξελίξεις με τη σύλληψή της για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας και το φως που πέφτει πλέον στην υπόθεση που συγκλόνισε την Πάτρα.

Κατά τη συνομιλία τους φέρεται να αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είναι η δολοφόνος του παιδιού της.

«Είμαι αθώα, δεν έχω κάνει τίποτα», φέρεται να του είπε με τον δικηγόρο να της επισημαίνει:

«Μα βρέθηκε δηλητήριο στο αίμα της κόρης σου. Ποιος ήθελε να της κάνει κακό; Ο γιατρός; Οι νοσηλευτές;».

Εκείνη φέρεται να μην απάντησε, ενώ ο ποινικολόγος της ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την υπόθεση.

Η ανακοίνωση παραίτησης του δικηγόρου

“Ανέλαβα την νομική εκπροσώπηση αμφοτέρων των γονέων, με σκοπό και εντολή από την οικογένεια να βοηθήσω τόσο τους ίδιους όσο και τις Αρχές στο στάδιο διερεύνησης των θανάτων των τριών παιδιών και να τους παρέχω στο πλαίσιο αυτό νομικές υπηρεσίες.

Δεν θα αναλάβω, όπως έχω ήδη ενημερώσει τους γονείς, την υπεράσπιση της μητέρας σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη. Σε κάθε περίπτωση, κάθε κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα εκπροσώπησης από συνήγορο. Ο δε σεβασμός στο τεκμήριο αθωότητας είναι όχι μόνον δικαίωμα του κάθε κατηγορουμένου αλλά και δείγμα νομικού πολιτισμού”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ