Πάτρα: Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου ξεσπά – “Βάζω το χέρι μου στη φωτιά”

Συνεχίζεται το θρίλερ στην Πάτρα, αναφορικά με τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Η αδελφή της μητέρας των κοριτσιών, μίλησε στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και πάλι», απαντώντας σε όλα όσα έχουν ειπωθεί τον τελευταίο καιρό για τις συνθήκες θανάτου των τριών κοριτσιών.

Σχετικά με τα όσα ακούγονται για την αδελφή της, η Δήμητρα Πισπιρίγκου απαντά: «Δεν ξέρω πού το βασίζουν αυτό. Εγώ ξέρω ποια είναι η αδερφή μου, το έχω πει ας περιμένουν να βγουν τα αποτελέσματα και μετά να την πουν όπως θέλουν, αν βγει κάτι «κατά» της, που δεν θα βγει. Να σας πω ότι βάζω το χέρι μου στη φωτιά για την αδερφή μου; Μπαίνω ολόκληρη στη φωτιά», είπε, ενώ επιβεβαίωσε ότι εκείνη βρήκε το μωρό νεκρό στην κούνια του.

«Θεωρώ ότι ένας νοήμων άνθρωπος μπορεί να καταλάβει ότι είμαστε σε μία σύγχυση με όσα συμβαίνουν. Δεν θα αναφερθώ παραπάνω στις ώρες, ό,τι έχω πει υπάρχει στην κατάθεσή μου», ενώ για το έγγραφο που έλεγε ότι η Τζωρτζίνα είχε εισπνεύσει τοξικό αέριο, η Δήμητρα Πισπιρίγκου, απάντησε πως ο ιατροδικαστής έχει τοποθετηθεί επί του θέματος.

«Η αδελφή μου είναι συντετριμμένη – Δεν ξέρω ποιος το ξεκίνησε όλο αυτό»

«Μου φάνηκε ανυπόστατο αυτό και το διέψευσαν και οι προϊστάμενοί του. Πώς να σας το πω δηλαδή; Το είπαν αυτοί που εξέτασαν το παιδί. Η αδελφή μου είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι σκληρός. Είναι ο χαρακτήρας της αυτός, δεν μπορεί να κριθεί γι’ αυτό», συνέχισε η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Ο καθένας έχει διαφορετικό χαρακτήρα. Το εάν πενθεί  ή όχι, το πώς περνάει το πένθος της το ξέρουμε καλύτερα εμείς που είμαστε κάθε μέρα δίπλα της. Είναι συντετριμμένη και αυτή και ο Μάνος γι’ αυτό που τους έχει συμβεί, και προσπαθούν να αντιμετωπίσουν και όλα τα υπόλοιπα μέτωπα που αρχίζουν και ανοίγουν. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος το ξεκίνησε όλο αυτό και με ποια λογική», πρόσθεσε.

Για το γεγονός ότι η μητέρα των τριών κοριτσιών δήλωνε στο facebook ότι έχει καρκίνο, η αδερφή της ανέφερε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ρωτούσε για άλλο άτομο και ότι εάν ρωτηθεί από κάποιον αρμόδιο, τότε θα απαντήσει.

«Εμείς αυτό που ζητάμε είναι να υπάρχει σεβασμός στα παιδιά μας, γιατί κανένας έως τώρα δεν έχει σεβαστεί ότι έχουν φύγει 3 παιδιά, ούτε τα παιδιά ούτε εμάς και περιμένουμε τις απαντήσεις από όλες τις εξετάσεις», κατέληξε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ