Πάτρα: Έρευνα και για δεύτερη ουσία στην Τζωρτζίνα – Οι τελευταίες πληροφορίες

Νέα στοιχεία για το θρίλερ της Πάτρας και την μητέρα των τριών παιδιών Ρούλα Πισπιρίγκου. Οι αναλύσεις των επιστημόνων για τον θάνατο της Τζωρτζίνας δεν έχουν ολοκληρωθεί, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα και για δεύτερη ουσία, εκτός από την κεταμίνη που ήδη εντοπίστηκε σε μεγάλη ποσότητα στον οργανισμό της άτυχης 9χρονης.

Η Αγγελική Νικολούλη ρώτησε στην εκπομπή της την καθηγήτρια Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ, εάν γίνεται επανέλεγχος στα δείγματα για πρόσθετη ουσία.

“Γίνονται κάποιες εξετάσεις αυτή τη στιγμή, αλλά πολλές φορές τα ευρήματα που έχουμε μας δίνουν πάτημα και για δεύτερη και τρίτη ανάλυση και γ’ αυτό είχαμε πει ότι μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο. Υπάρχει κάποια τέτοια αξιολόγηση αυτή τη στιγμή. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν επισήμως από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών»,  είπε στο “Φως στο Τούνελ” η καθηγήτρια Φαρμακολογίας, Χρυσάνθη Σαρδέλη.

“Πιθανότατα να έρθουν στο φως κι άλλα ευρήματα. Η εξέταση δεν έχει ολοκληρωθεί” είπε από την πλευρά της η Ελένη Ζαγγελίδου, προϊστάμενη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης

Η Αγγελική Νικολούλη ανέφερε ότι αυτό, αν ισχύει, δείχνει ότι μπορεί να έχει γίνει και άλλη προσπάθεια απέναντι στην Τζωρτζίνα. Επίσης, η κ. Ζαγγελίδου είπε πως υπάρχουν κοινά ευρήματα στην Μαλένα και την Τζωρτζίνα. Σημειώνεται ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις της Μαλένας έγιναν στο ίδιο εργαστήριο με αυτές της Τζωρτζίνας,

Υπενθυμίζεται ότι το enikos.gr από την πρώτη στιγμή είχε γράψει ότι στις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας είχαν εντοπιστεί δύο ουσίες που δεν έχουν καταγραφεί μεταξύ των ουσιών που λάμβανε η 9χρονη ως φαρμακευτική αγωγή.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ