Φως στο Τούνελ: Το «Νικολούλη ψόφα», η αντίδραση της δημοσιογράφου και η… διάψευση – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα μήνυμα μίσους έλαβε το βράδυ της Παρασκευής η Αγγελική Νικολούλη την ώρα της εκπομπής “Φως στο Τουνελ“.

«Ότι και να ψάχνετε εκεί στο “Τούνελ” δεν θα βρείτε τίποτα. Νικολούλη ψόφα» έγραψε στο Twitter ένας χρήστης που εμφανιζόταν ως η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, στην υπόθεση της Πάτρας με τους θανάτους των τριών παιδιών.

Φως στο Τούνελ

Φως στο Τούνελ: Η αντίδραση της Αγγελικής Νικολούλη

«Νικολούλη ψόφα; Να ψοφήσω εγώ; Για όνομα του Θεού. Εμφανίζεται ότι είναι η αδερφή της Ρούλας, η Δήμητρα. Αυτό δείχνει και το επίπεδό του καθένα. Τι να πω και τι να σχολιάσω;» είπε μεταξύ άλλων η Αγγελική Νικολούλη.

Λίγα λεπτά αργότερα η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα Πισπιρίγκου, επικοινώνησε με την εκπομπή “Φως στο Τούνελ” και ζήτησε να μιλήσει με την Αγγελική Νικολούλη.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου διαβεβαίωσε την έμπειρη δημοσιογράφο πως δεν έγραψε εκείνη το σχόλιο «Νικολούλη ψόφα» στο Twitter και δεν έχει καμία σχέση με τον συγκεκριμένο λογαριασμό, ο οποίος εκείνη την ώρα απενεργοποιήθηκε και δεν εμφανιζόταν πια.

«Αφού δεν είσαι εσύ πίσω από το προφίλ αυτό, δεν έχω κανένα πρόβλημα θα το πω» είπε η Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας της με τη Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Φως στο Τούνελ: Πανικός στο Twitter για το «Νικολούλη ψόφα»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ