Πάτρα: Νέα μαρτυρία για τη Ρούλα Πισπιρίγκου – “Ήθελε να δίνει η ίδια τα φάρμακα στο παιδί της”

Μία σοβαρή μαρτυρία από μία νοσηλεύτρια του Ωνάσειου για τη Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, παρουσίασε το «Φως στο Τούνελ». Η νοσηλεύτρια αναφέρθηκε σε δύο περιστατικά στα οποία ήταν μάρτυρας και της έκανε εντύπωση.

«Όταν πρωτοήρθε το παιδί στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Η μητέρα έκανε φασαρία και καυγά με τις νοσηλεύτριες, δεν ήθελε να δίνουν οι νοσηλεύτριες τα φάρμακα στο παιδί. Συγκεκριμένα στον διάδρομο έγινε καυγάς, η νοσηλεύτρια της είπε ότι “είναι δικιά μου υποχρέωση και στη βάρδια μου να δώσω τα φάρμακα στα παιδιά”. Εκείνη είπε ότι γνωρίζει πολύ καλύτερα το παιδί της και ότι θα ήθελε να του δίνει μόνο εκείνη τα φάρμακα» ανέφερε η νοσηλεύτρια.

Το δεύτερο περιστατικό συνέβη όταν η Τζωρτζίνα πήγε στο νοσοκομείο για να βάλει τον απινιδωτή. «Επέμενε, επειδή έλεγε είχε χάσει δύο παιδιά ξαφνικά. Ο γιατρός ευαισθητοποιήθηκε και της είπε ότι το μόνο που μπορώ να κάνω, εφόσον έχουν γίνει οι απαραίτητες εξετάσεις και δεν βρίσκουμε πρόβλημα, να βάλουμε απινιδωτή στο παιδί, το οποίο κάνει καταγραφεί εάν το παιδί έχει συγκοπικό επεισόδιο» είπε.

Και συμπλήρωσε: «Μου έκανε εντύπωση όταν βγήκε το παιδί από την αίθουσα που έβαλε τον απινιδωτή. Είδα μία ψυχρή μητέρα. Το παιδί βγήκε σε άσχημη κατάσταση, έκανε εμετό και έκλαιγε. Είδα την Ρούλα να είναι αδιάφορη έως ψυχρή, με ένα βλέμμα απλανές και μου έκανε εντύπωση…».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ