Πάτρα: Επεισοδιακή σύλληψη διαρρήκτη – Οι συγγενείς του έσπασαν περιπολικό

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη διαρρήκτη στην Πάτρα από αστυνομικούς της Ασφάλειας την Πέμπτη. Συγγενείς επιτέθηκαν στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που έσπευσαν για τη σύλληψή του και προκάλεσαν φθορές σε περιπολικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, tempo24.news, ακολούθησε δεύτερη επιχείρηση αστυνομικών στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη Πράτσικα με αποτέλεσμα να συλληφθούν τέσσερα άτομα τα οποία κατηγορούνται πως πρωτοστάτησαν στα επεισόδια.

Ο δράστης το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει προβεί σε μπαράζ «χτυπημάτων» στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Μάλιστα φέρεται να έχει ομολογήσει τη διάπραξη 13 κλοπών με την έρευνα για τη δράση του να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, από τις τοπικές διωκτικές Αρχές.

Μάλιστα πρόκειται για τον δράστη της προ ημερών αρπαγής τσάντας από λαϊκή αγορά της Πάτρας. Τότε ακινητοποιήθηκε από τον Διευθυντή Σύνταξης του tempo24 Νίκο Σύφαντο και εν συνεχεία συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ.

Η δίκη για το συγκεκριμένο συμβάν διεξάγεται την Παρασκευή το μεσημέρι, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα είχε αναβληθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης έσπαζε προθήκες καταστημάτων και άρπαζε ποσά τα οποία έβρισκε στις ταμειακές μηχανές.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές και θα οδηγηθεί σήμερα Παρασκευή ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Πάτρας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ