Πάτρα: Αναζητώντας τη διαδρομή της κεταμίνης – Σκανάρονται οι κάμερες γύρω από το «Αγλαΐα Κυριακού»

Οι έρευνες συνεχίζονται για τη διαδρομή της κεταμίνης και πώς χορηγήθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα, για τη δολοφονία της οποίας προφυλακίστηκε η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου. Η υπόθεση στην Πάτρα με τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη συγκλονίζει με τις συνεχείς αποκαλύψεις και εξελίξεις.

Ένα τουλάχιστον κινητό τηλέφωνο της Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά και το τάμπλετ της 9χρονης που ανασύρθηκε από τον τάφο της έχουν «προδώσει» την 33χρονη, γιατί διαπιστώθηκε ότι αναζητούσε φαρμακευτικές ουσίες και έχει λάβει απαντήσεις και για την κεταμίνη.

Οι αξιωματικοί των διωκτικών Αρχών εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο για τη διαδρομή της κεταμίνης στη βάση των νέων δεδομένων και ιδίως της διαπίστωσης ότι τρεις μέρες πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα, στο τάμπλετ της η μητέρα της έλαβε «πονηρή ειδοποίηση» για το εν λόγω αναισθητικό και κατασταλτικό σκεύασμα, σύμφωνα με το pelop.gr.

Οι χρόνοι δείχνουν… χέρι με χέρι

Αν έφθασε στα χέρια της εκείνο το διάστημα η κεταμίνη, λογικά δεν επαρκούν οι τρεις ημέρες και για την αποστολή και για την παραλαβή της. Συνεπώς, οι έμπειροι ερευνητές εξετάζουν το ενδεχόμενο να προμηθεύτηκε τη θανατηφόρα ουσία χέρι με χέρι και «σκανάρουν» τις επαφές της που έκανε εκείνες τις ημέρες τηλεφωνικά ή με άλλον ηλεκτρονικό τρόπο.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου όλες τις μέρες ήταν δίπλα στην Τζωρτζίνα στο «Αγλαΐα Κυριακού», ωστόσο έχει κατατεθεί ότι βγήκε τρεις τουλάχιστον φορές από το νοσοκομείο.

Θα μιλήσουν οι κάμερες ασφαλείας;

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών εξετάζουν κάμερες ασφαλείας που είναι τοποθετημένες σε όλους τους δρόμους κοντά στο «Αγλαΐα Κυριακού» για να διαπιστώσουν αν η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε κάποια «ύποπτη συνάντηση».

Ας σημειωθεί, πάντως, ότι οι έρευνες δεν περιορίζονται μόνο πέριξ του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού».

Ίριδα- Πάτρα

Από δηλώσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει προκύψει ότι αναζητούσε άτομο (α) που θα κατάφερνε  να «συνετίσει» τον Μάνο για να επιστρέψει κοντά της. «Δεν είναι και… αγιόπαιδα τα άτομα αυτά» είπε στην «Π» υψηλόβαθμη αστυνομική πηγή.

Και πρόσθεσε: «Έχουν επαφές οι συγκεκριμένοι και υπάρχουν διάφορα «κανάλια» επικοινωνίας με «πιάτσες» ναρκωτικών, τόσο στην Πάτρα, όσο και στην Αθήνα, όπου η κεταμίνη κυκλοφορεί παράνομα σε ευρεία έκταση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ