Πάτρα: “Αμάν να τελειώσουν όλα να πάμε για ποτάρες” – Τι έλεγε η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου πριν από τη σύλληψη

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο με τη σύλληψη της μάνας των τριών παιδιών από την Πάτρα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας και κάθε νέο στοιχείο και μαρτυρία που έρχεται στο φως συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

Ο ανθρώπινος νους δεν μπορεί να χωρέσει πως μία μητέρα μπορεί να δολοφονήσει το παιδί της. Όπως προκύπτει, οι πρώτοι που θεώρησαν περίεργη τη συμπεριφορά της μάνας ήταν οι γιατροί του νοσοκομείου της Πάτρας στο οποίο νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα.

Η γνωστή δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη Ανθούλα Ανάσογλου που μελετά την υπόθεση, μιλώντας στο MEGA, τόνισε πως «όλα ξεκίνησαν από τους γιατρούς της Πάτρας, εκείνοι χτύπησαν πρώτοι καμπανάκι».

Όπως λέει, υπήρχαν δημοσιεύματα στην αρχή των περιστατικών στον Τύπο της Πάτρας, που στέκονταν δίπλα στην οικογένεια. «Έλεγαν τι είναι αυτά που ακούγονται, σταματήστε να βλέπετε αστυνομικές ταινίες».

Η ίδια, μιλώντας με δημοσιογράφους της Πάτρας της μετέφεραν ότι λίγο πριν από τη σύλληψη της 33χρονης κατηγορουμένης πλέον Ρούλας Πισπιρίγκου, υπήρχε επικοινωνία των δημοσιογράφων με την αδελφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου, η οποία είπε χαρακτηριστικά: “Αμάν να τελειώσουν όλα αυτά να πάμε για ποτάρες”.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ