Κρήτη: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον 62χρονο που κατηγορείται ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικες

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη στην Κρήτη τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του 62χρονου ο οποίος κατηγορείται ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικες.

Σοκάρουν τα όσα αναφέρονται στη δικογραφία για τον 62χρονο σε βάρος του οποίου ασκήθηκαν διώξεις για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση

Σύμφωνα με τη δικογραφία που επικαλείται η ιστοσελίδα creta24.gr,  όλα άρχισαν όταν στις 18/11/2021 μια 45χρονη από την Αλβανία, μητέρα δυο ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 16 και 9 ετών, έκανε καταγγελία στην Ασφάλεια .

Η 45χρονη κατήγγειλε ότι την ενημέρωσε η κουνιάδα της πως η μεγαλύτερη σε ηλικία κόρη της τής εκμυστηρεύτηκε ότι ο 62χρονος  είχε προβεί σε γενετήσια πράξη σε βάρος της όταν αυτή ήταν περίπου 7-8 ετών.

Στη συνέχεια η μητέρα μίλησε με την κόρη της και εκείνη της ανέφερε ότι όταν ήταν σε ηλικία 7-8 χρονών, ο φερόμενος ως δράστης  ο οποίος τυγχάνει οικογενειακός φίλος, είχε μεταβεί στην οικία τους για να προσέχει την ίδια και τον αδελφό της, όσο θα έλειπαν οι γονείς τους.

Εκεί αφού έβαλε για ύπνο τον αδελφό της, στη συνέχεια με το πρόσχημα του παιχνιδιού προέβη σε γενετήσια πράξη σε βάρος της, ενώ προέβαινε και σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος της.

Ακόμη, η ανήλικη ανέφερε στη μητέρα της ότι όπως είχε αντιληφθεί, ο κατηγορούμενος είχε προβεί σε χειρονομία γενετήσιου χαρακτήρα (θωπεία) και σε βάρος της ανήλικης αδελφής της.

βιασμός- σεξουαλική κακοποίηση

Ακολούθησε η εξέταση της κουνιάδας η οποία  είπε στους αστυνομικούς  ότι κατά τη διάρκεια του εορτασμού των γενεθλίων της ανήλικης ανιψιάς της , η άλλη ανήλικη ανιψιά της,  της ανέφερε το προαναφερόμενο σε βάρος της περιστατικό και επιπλέον ότι ο κατηγορούμενος την απείλησε ότι αν αποκαλύψει τη γενετήσια πράξη σε βάρος της, θα τη σκοτώσει.

Η θεία των κοριτσιών προσκόμισε εκτυπωμένες συνομιλίες μεταξύ της ανήλικης και του κατηγορουμένου μέσω της εφαρμογής messenger, στις οποίες ο τελευταίος αναφέρεται στην ανήλικη με εκφράσεις που παραπέμπουν τουλάχιστον σε έντονη οικειότητα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ