Πατέρας της Καρολάιν: Η Λυδία είναι χαρούμενη στις Φιλιππίνες – Τι δήλωσε για τον δολοφόνο της κόρης του

Ο πατέρας της Καρολάιν, κ. Κράουτς, μίλησε για πρώτη φορά σε ελληνικό μέσο, καθώς έως τώρα έκανε δηλώσεις μόνο στη βρετανική Dailymail.

«Στο δικαστήριο θα ξαναζήσω τον Γολγοθά της Καρολάιν» – Όσα δήλωσε η φίλη και γειτόνισσα της 20χρονης

Ο χαροκαμένος πατέρας μίλησε στον ΑΝΤ1, για την εγγονή του, Λυδία και για το γράμμα που έλαβε από τον δολοφόνο της κόρης του, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. «Δεν νομίζω ότι θα ήταν σωστό η Λυδία να μεγαλώσει με τους γονείς του άνδρα που δολοφόνησε την μητέρα της» είπε αρχικά.

«Η Λυδία είναι πολύ χαρούμενη, μιλάμε μέσω Face Time συχνά. Μένει με την θετή κόρη μου, η οποία είναι διάσημη καλλιτέχνης στις Φιλιππίνες και με τον σύζυγό της, ο οποίος είναι επιχειρηματίας. Έχουν ένα υπέροχο σπίτι και ο,τιδήποτε θελήσει η Λυδία, είναι εκεί για εκείνη. Έχει τρία παιδιά που είναι καλοί φίλοι με την Λυδία, παίζουν μαζί. Προσφωνεί την θετή μου κόρη μαμά και τον άνδρα της, μπαμπά. Τα παιδιά της, τα βλέπει ως αδέλφια της. Έτσι κατά τη γνώμη μου θα ήταν γελοίο να την βάλουν να μείνει με τους γονείς του δολοφόνου της μητέρας της» περιέγραψε.

Γλυκά Νερά: Τη γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας θέλουν οι γονείς του δολοφόνου της Καρολάιν

Ο πατέρας της Καρολάιν τόνισε ότι η Λυδία προς το παρόν δεν θα γυρίσει στην Ελλάδα. «Είναι ευτυχισμένη εκεί, δεν θέλω να την ενοχλήσω. Μου λείπει, είναι ένα υπέροχο κοριτσάκι. Μου θυμίζει την μητέρα της όταν ήταν μικρή» πρόσθεσε.

«Όταν ήταν εδώ η μικρή έβλεπε τους γονείς του άνδρα που σκότωσε την μητέρα της τέσσερις ή πέντε φορές τον μήνα. Ήθελε να μάθει ποιοι είναι και τι μπορείς να πεις σε ένα μικρό παιδί; Είναι δύσκολο να εξηγήσεις ότι αυτοί είναι οι γονείς του άνδρα που δολοφόνησε την μητέρα της. Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζει ότι η μητέρα της δολοφονήθηκε, ξέρει ότι πέθανε. Είναι δύσκολο να καταλάβει τι ακριβώς είναι ο θάνατος» σχολίασε.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Το αίτημα της οικογένειας της Καρολάιν για την επικοινωνία των γονέων του με την μικρή Λυδία

Ο κ. Κράουτς σημείωσε ότι δεν της έχουν μιλήσει ποτέ για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και το παιδί δεν έχει ρωτήσει ποτέ για τον πατέρα της. «Όταν ήταν εδώ δεν καταλάβαινε γιατί δεν έχει μητέρα όπως τα άλλα παιδιά. Φυσικά θα το καταλάβει σύντομα. Θα της πω την αλήθεια, δεν μπορούμε να της πούμε ψέματα» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέντευξη αυτή, υποστήριξε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος του έχει παραδεχθεί την πραγματικότητα σε επιστολή που του έστειλε, κάτι που -όπως είπε- μπορεί να επιβεβαιώσει και η μητέρα του.

«Ξέρω ακριβώς γιατί την σκότωσε. Ξέρετε ότι εμπλεκόταν σε μια συμμορία ναρκωτικών; Υπήρχε ένα εστιατόριο στο οποίο ο Μπάμπης και η Καρολάιν συνήθιζαν να πηγαίνουν. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου εμπλεκόταν με ναρκωτικά και είπε στον Μπάμπη ότι αυτός και η συμμορία με την οποία ήταν μπλεγμένος χρειάζονταν έναν πιλότο ελικοπτέρου για να φέρει και να μεταφέρει ναρκωτικά. Επρόκειτο για μια δουλειά για την οποία θα τον πλήρωναν πολλά χρήματα. Έλαβα ένα γράμμα από τον Μπάμπη που μου εξηγούσε τι έγινε. Ο Μπάμπης ήταν πολύ χαζός. Όταν το έκανε αντί να κρατήσει το στόμα του κλειστό, το είπε στην Καρολάιν. Η Καρολάιν ήταν ένας πολύ έντιμος άνθρωπος και είπε ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτό και ότι αν αυτός συνέχιζε με τη διακίνηση ναρκωτικών εκείνη θα έφευγε για τις Φιλιππίνες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ