Εκπομπή – έκπληξη και τριπλή επιστροφή στην ΕΡΤ

Με τρεις δυνατές τηλεοπτικές επιστροφές, που θα ενώσουν δυνάμεις σε νέο πρωτότυπο πρόγραμμα, θα ενισχύσει το περιεχόμενό της η ΕΡΤ το νέο έτος. Ο Αντώνης Καφετζόπουλος (η «Realnews» αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα την επικείμενη συνεργασία του με την ΕΡΤ) θα «συναντήσει» τη Λυδία Φωτοπούλου, η οποία επιστρέφει στη δημόσια τηλεόραση μετά την «Τούρτα της μαμάς».

Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί θα γίνουν το νέο δίδυμο της ΕΡΤ και θα αναλάβουν πρωτότυπη εκπομπή με σκετσάκια, που θα φέρει μια ακόμα σημαντική υπογραφή. Σχεδόν 37 χρόνια μετά τη «Μαντάμ Σουσού», όπου έκανε τη διασκευή σεναρίου, ο Βασίλης Νεμέας, με μεγάλες επιτυχίες στο βιογραφικό του, όπως οι «Αυθαίρετοι» και το «Κάτι τρέχει με τους δίπλα», επιστρέφει στην ΕΡΤ για να σκηνοθετήσει τους Αντ. Καφετζόπουλο και Λ. Φωτοπούλου σε μια εκπομπή με ιδιαίτερο περιεχόμενο.

Την ώρα που οι ιδιωτικοί σταθμοί εστιάζουν σχεδόν αποκλειστικά στο λεγόμενο νεανικό κοινό (ηλικίας 18 έως 54 ετών) για λόγους διαφήμισης, η νέα εκπομπή της ΕΡΤ θα απευθύνεται σε τηλεθεατές της τρίτης ηλικίας. Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, η εκπομπή θα έχει σύντομη διάρκεια (15 λεπτά) και θα μεταδίδεται καθημερινά στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1. Στόχος είναι μέσα από σκετσάκια να αγγίξει θέματα της τρίτης ηλικίας με χιούμορ και συναίσθημα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ