«Καπνισμένο τοπίο» τα Τρίκαλα: Τα τζάκια πήραν… φωτιά – ΦΩΤΟ αναγνώστη

«Καπνισμένο τοπίο» θύμιζαν τα Τρίκαλα το βράδυ της Τρίτης. Μπορεί η φωτιά στο τζάκι να αποτελεί τη «συντροφιά» του χειμώνα για τις οικογένειες και τους μοναχικούς ανθρώπους όμως, μάλλον κάποιοι το έχουν παρακάνει.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr, ένα «πέπλο» καπνού έχει απλωθεί στην ατμόσφαιρα. Όπως επισημαίνουν κάτοικοι η κατάσταση ειδικά και την περίοδο των εορτών είναι αφόρητη και ασφυκτική. Τονίζουν δε ότι ο χειμώνας δεν έχει κάνει καν ακόμα την εμφάνισή του και η χρήση των τζακιών που γίνεται, είναι υπερβολική.

τζάκια στα Τρίκαλα

Και όλα αυτά παρά τις συνεχείς προειδοποιήσεις των ειδικών να είμαστε φειδωλοί με τη χρήση του τζακιού μέσα στον αστικό ιστό λόγω των κινδύνων που υπάρχουν εξαιτίας της αιθαλομίχλης και ειδικά για όσους αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ