Παράνομα παρκαρίσματα στην Θεσσαλονίκη – Άφησαν τα οχήματά τους πάνω σε διαβάσεις πεζών – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Τα παράνομα παρκαρίσματα δεν αποτελούν πλέον είδηση στην χώρα μας, καθώς καθημερινά εκατοντάδες ασυνείδητοι οδηγοί αφήνουν τα οχήματά τους όπου βρουν, χωρίς να τους ενδιαφέρει εάν ενοχλούν.

Σε νέες φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, φαίνονται αυτοκίνητα και μηχανάκια να είναι παράνομα παρκαρισμένα πάνω σε διάβαση πεζών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην γωνία Τσιμισκή και Παύλου Μελά.

Οι οδηγοί των οχημάτων δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αφήνουν τα οχήματά του πάνω στην διάβαση, εμποδίζοντας τους πεζούς, ενώ σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα κλείνουν και την ράμπα για τα άτομα με κινητικά προβλήματα.

Θεσσαλονίκη Παράνομο παρκάρισμα

Θεσσαλονίκη Παράνομο παρκάρισμα

Θεσσαλονίκη Παράνομο παρκάρισμα

Θεσσαλονίκη Παράνομο παρκάρισμα

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ